facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Northside

Northside
"NorthSide er en dansk musikfestival, der præsenterer nogle af verdens største stjerner, såvel som nye spirende artister. Udover musik i verdensklasse, byder NorthSide på et hav af fantastiske oplevelser, der rækker ud over, hvad selv den mest fantasifulde gæst kan forestille sig. Subkulturer og urbanitet er kendetegnende for NorthSide, og især i det store Sideshow-område skal man forvente det uventede, bizarre og endda makabre. Det er næsten umuligt at nå at opleve alt, hvad NorthSide byder på i løbet af bare tre dage – herunder også det 100 % økologiske og helt igennem fantastiske madudvalg."
Adresse: Søren Frichs Vej , 8000 Aarhus
By: Aarhus
Rute: Søren Frichs Vej
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: NorthSide 2023 program, NorthSide 2023, NorthSide-billetter, NorthSide pris, Ticketmaster NorthSide, NorthSide kontakt, NorthSide billetter 2023, NorthSide program
Anmeldelser
Stor fan af North Side Festival. Er vild med konceptet by-festival. Udvalget af mad er helt åndssvagt stort og hvis man ikke kan finde bare én ting man kan li´ så skal man være meget kræsen. Det store fokus på at forbedre hvert år er super godt - det føles som om der bliver lyttet til kritikpunkter og gjort noget for at ændre fra år til år. Musikprogrammet er ikke lige skarpt hvert år, men synes altid der er noget at komme efter.
North Side er et fantastisk arrangement. Det er anden gang jeg kommer og kommer gerne igen. Dog synes jeg at i år var lidt mere skuffende på musik fronten sammenlignet med sidste år, og det trækker en enkelt stjerne ned. Men vi havde en fest - og der var masser af lækkert mad at bakke op med god stemning og gode vibes.
Har haft mange gode oplevelser på NS. Synes dog musikprogrammet for 2019 halter en del. Jeg har for første gang i år, ikke købt billet. Synes musikken i år kun henvender sig til P3 publikummet.
For mange mennesker, for dårlig lyd, for høje priser, for små portioner, for dårligt program. De får to stjerner for forsøget, men i bund og grund er dette ikke en ordentlig festival og kan bedst sammenlignes med Grøn Koncert over tre dage.
Folks snakkeri og manglende evne til at stå stille har fuldstændig smadret en ellers helt igennem fantastisk Bon Iver koncert. Yderst ringe festival. Gider ikke skrive mere om den, har faktisk ikke fortjent et eneste ord herfra. Men nuvel.
Danmarks måske bedste festival - massere af liv, god musik og humør!
God festival med god musik. Dog for mange mennesker og slet ikke nok forberedelse til dårligt vejr
God mad og godt program. Mangelfuld indsats i forhold til mudder og 40.000 gæster er 10.000 for mange.
Rigtig aarhusiansk festival, lyden er ofte dårlig men såfremt man er fra byen så kender man alle
Hyggelig festival. Super koncert. Men få nu jeres vagter til at tænke selv og ikke bare agere ud fra nogle regler... Godt område. Ingen kø ved toiletter eller boder. Dog gør nu lige folk OBS på 0 kontanter. Lækkert med mange vandposter. Fedt man kan få ladet sin tlf op det spiller bare. Men man lukke ikke for boder før sidste koncert... Og lad nu folk købe færdig. Det gaver også jer selv på lange bane
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Northside med offentlig transport


Huginsvej/Søren Frichs Vej (Aarhus Kom) 350 måler
12
Huginsvej/Søren Frichs Vej (Aarhus Kom) 370 måler
12
Frichsparken/Søren Frichs Vej (Aarhus Kom) 490 måler
12

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik