facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Nordea

"Har du brug for rådgivning, aftaler vi gerne et møde med dig - også uden for vores åbningstider.Mandag - torsdag: kl. 8.00-20.00.Fredag: kl. 8.00-16.00.Weekender: kl. 10.00-16.00."
Adresse: Skt. Clemens Torv 2-6 , 8000 Århus
Telefonnummer: 89 33 33 33
By: Århus
Rute: Skt. Clemens Torv 2-6
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Nordea kontakt, Nordea Kundeservice, Nordea telefon, Nordea Netbank, Nordea Bank, Nordea Netbank Privat, Nordea Erhverv, Nordea login
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
I 2008 var jeg på ferie i Spanien hvor mit Nordea Visa debetkort uden kredit blev kopieret af kriminelle på en restaurant og gennem en kortterminal hos en virksomhed præsterede de at overtrække mit kort med €4000. Jeg indsendte kopi af politianmeldelse til Britt Oline Carstens hos Nordea Vesterbro Torv, men hun svarede “ Med hensyn til din Spanien tur, så var dokumenterne forældet. Der er nemlig en meget kort frist på, hvor længe man kan gøre indsigelse.” Dette til trods for at jeg sendte brevet så hurtig jeg kunne men hun gemte ikke originalkopien af dokumentet og banken kræver at jeg skal betale de penge med renter som de kriminelle havde fået. Kravet er nu på nærmere €11,000. Siden banken har smidt ud min anmeldelse mangler jeg dokumentation for at få retfærdighed. De hyrer inkassofirma og påstår at de aldrig har modtaget politianmeldelsen, men det stemmer ikke. Jeg håber en venlig ansat i banken kan ringe mig op for at finde en endelig løsning.
Simpelthen dårlig service, hvor medarbejder ingen høflighed har overfor deres kunder. Det kan ikke passe, at man skal ringe flere gange, for at Nordea forstår, hvad man mener.
ALTID VENLIGE MEDARBEJDER VED SKRANKEN. GODE TIL RÅDGIVNING.
Jeg kan desværre kun tilknytte mig til de andre anmeldelser. Der er INGEN mulighed at snakke med medarbejder fra filialen. Og nej – jeg vil ikke have svaret: ring på 7033.. Det har jeg gjort for mange gange nu, indtil mit øre smeltede. Nordea er bankernes McDonalds. Jeg skifter.
Elendig service. Har nu brugt over 20 min. på at komme i kontakt med Nordea. Ingen svar på min mail angående tilbageoverførsel af penge som fejlagtigt blev overført til hans gamle lukkede Nordea konto da den stadig stod som mulig modtager under overførsler i min netbank, istedet for børnebørnsopsparrings kontoen : Så nu er pengene i en fremmed persons hænder og oveni har jeg åbenbart uden at vide af det fået tildelt en ny filial langt væk fra hvor Jeg bor. Er så skuffet over Nordea efterhånden. Der er ikke megen hjælp at hente i nogen som helst henseender for den almene almindelige Samfundsborger.
Efter lukningen af alle deres automater i midtbyen er det ikke længere en attraktiv bank
Jeg skulle i dag overføre et beløb iGBP der overstiger grænsen der kan håndteres i netbank. Da jeg belært af tidligere erfaringer vælger jeg at tage ind i afdelingen på Clemenstorv da min faste rådgiver som sædvanligt ikke tager telefonen, og viderestilles Nordeas netchikane opgiver jeg hurtigt og møder fysisk op. Den medarbejder jeg mødte ved skranken var hurtig til at sige at det kunne han ikke tage sig af, jeg var nødt til at gå i Søndergadeafdelingen for sat få hævet limit for overførslen. Her mødte jeg en venlig og kompetent medarbejder der kunne hjælpe mig og også var forundret over manglende service på Clemenstorv. Skal det være nødvendigt at skifte bank for at gå service ikke mindst på tlf
Fin nok filial, men meget langsom online hjælp
En fin bank der har ligget så længe på denne placering at det nærmest er blevet et landmærke
Elendig kundeservice. Dybt uprofessionel
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik