facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Nordea Ejendomme

"Har du brug for rådgivning, aftaler vi gerne et møde med dig - også uden for vores åbningstider.Mandag - torsdag: kl. 8.00-20.00.Fredag: kl. 8.00-16.00.Weekender: kl. 10.00-16.00."
Adresse: Ejby Industrivej 38 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 43 33 80 00
By: Glostrup
Rute: Ejby Industrivej 38
Postnummer: 2600



relaterede søgninger: Topdanmark ejendomme, DEAS ejendomme, Velliv Ejendomme, Nordea Pension, DEAS Udlejning, DEAS erhverv, DEAS Nyheder, DEAS ungdomsboliger
Nærliggende lignende virksomheder
Edc Glostrup Edc Glostrup 3 km Marts 2018: Det er sørgeligt, at I/Jeres omdeler ikke respekterer et 'Nej tak til rek...
Nybolig Glostrup Nybolig Glostrup 4 km Respekter dog et net tak!
Anmeldelser
useriøst! bank, servicen helt nede på bundlinjen. vil anbefale at i ike bruger jers tid og energi på at snakke med dem. og for dem der er kunde hos dem idag, hel og lykke siger jeg bare.
Har altid fået præcis og professionel service. Har altid bestilt tid inden.Og har været kunde i Nordea i over 20 år.
Min datter er nu 15, og vi har forsøgt at oprette en nemkonto for hende. Der blev oprettet en ungdomskonto under mit navn efter 3 måneders vente tid. Min datter fik ingen kort, konto, eller nem id. Vi er meget utilfredse over denne situation med banken
Exceptionel lang ventetid og utrolig dårlig service. Aldrig i mit liv før har jeg hørt en bankrådgiver nægte en erhvervskonto på baggrund af at de 'ikke støtter' hvad jeg laver til dagligt på trods af at være en lovlig samt registreret enkeltmands virksomhed som arbejder online.
Meget dygtig og empatisk bankrådgiver
Der er så lang ventetid i denne bank og man skal have madpakke med. Det er simpelhen for dårligt, sad der i 1 time talte ca 42 kunder på en mandag formiddag og det er ikke sidst på mdr, ej heller ikke først på mdr.
En børnehave der åbenbart mangler medarbejdere som kan løse selv de mindste og simple opgaver, når vi inden for det næste år får nedlagt alt vores kontakt med nordea så skal det fejres, sjovt så mange der griner og gerne vil hjælpe til når de hører at man vil væk fra den butik.
Utrolig lang ventetid, betjening af kunder her tar så lang tid at man skulle tro man ikke gider kunder. Jeg talte 35 kunder der stod eller sad og ventede. Og på 10 minutter blev 2 kunder betjent... Hvis det fortsætter så skal kunde nr 35 vente i timevis på sin tur. Kom ind i kampen Nordea.
En meget travlt filial for besøgene kunder. Sidste gang skulle man vente ca. 45 min. i køen.
Att. Nordea kunder som kommer i Nordea Glostrup !!!!!! En skaldet herre med briller, skal i aldrig lade jer betjene af !!! Jeg skulle hente et nyt nemid kort, da jeg kommer hjem, virker nemid kortet ikke. Kundeservice siger, det eneste jeg kan gøre er at gå ned i Nordea Glostrup og få et nyt nemid. Den skaldede herre med briller, havde ikke tilsluttet mit nemid til min konti. Pga. Den uprofessionelle skaldede herre med briller, skal jeg hente et nyt nemid, tidsspilde. Jeg kan ikke indberette Eindkomst på Virk.dk, og det koster 800 kr. Hvis jeg ikke indberetter moms til tiden, koster det mig 800 kr. Tak skaldede medarbejder med briller fra Nordea i Glostrup !!! Uprofessionelt og håber han ikke er at finde i Nordea i Glostrup fremover.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik