facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Noorbohandelen

Noorbohandelen
"BUTIKAlverdens kvalitetsspiritus - Whisky, Rom, Cognac mv., Isle of Møn Gin og snaps, Nyord snaps og likør, Nyord Sennep, italienske olivenolier og meget mere.CAFÉSnackbræt, tapastallerken, sandwiches, salatanretning, hjemmebagt brød og kager.ISHUSLækker Italiensk is i vaffel eller bæger. Hjemmelavet guf og syltetø.j"
Adresse: Nyord Bygade 1 , 4780 Stege
Telefonnummer: 51 78 04 48
By: Stege
Rute: Nyord Bygade 1
Postnummer: 4780


Åbningstider

Fredag: 13:00-17:00
Lørdag: 11:00-17:00
Søndag: 11:00-16:00


relaterede søgninger: Noorbohandelen Facebook, Nyord gløgg essens, Noorbohandelen menu, Rom København butik, Whisky København, Spiritusbutik, Whisky Nørrebro, Spiritus engros
Nærliggende lignende virksomheder
Cafe Frederik VII Cafe Frederik VII 9 km Meget dårligt mad til alt for høje priser. Har aldrig set så mærkelige sammensætninge...
David's David's 9 km En fortræffelig oplevelse som stiller den lette og den dybe sult! Vi bestilte her Dav...
Sana Sana 9 km
Anmeldelser
Noorbohandelen i Nyord by er et super hyggeligt sted. Vi ankom til fods, da byen er bilfri, og stødte tilfældigt ind i denne lille hyggelige café/spisested. Da vi så det var vi ikke i tvivl, vi skulle bare sidde der! De har et meget hyggelig udendørs siddested, med lækre omgivelser og smukke planter. Indenfor kan man gå på opdagelse i deres mange noorbobryggede specialiteter, kager, ise og cremer. Jeg ville helt klart anbefale det som et must, hvis du besøger Møn og dens flotte natur.
Super hyggeligt sted med egen sennep og whisky og retten til at købe whisky i fade og sælge i mindre portioner. Du kan få kaffe og kage, men her kan der godt arbejdes lidt for hyggen.
Fint lille sted, og som alle steder i Danmark hvor der kommer minium bare en turist om dagen er der lokale gin i hobevis. God og ærlig betjening.Mad: 4/5
Meget lækker is og en hyggelig gård. Stort udvalg af lækre ting at spise og drikke
Fantastisk lille sted, der fanger stemningen i det lille ø-samfund og binder velsmag og udvalgte delikatesser sammen til en lækker kompot.
Fantastisk lille butik med flot udvalg af spændende whisky, rom, olier, sennep og meget mere. Maden er også rigtig skøn og betjeningen er helt i top. Vi glæder os til at komme tilbage.
Hyggelig forretning hvor bl.a. spiritus kan købes i løs vægt, ligesom balsamico i mange afskygninger. Det er også muligt at købe lette anretninger samt kaffe/the. Hyggelig by og gode p forhold.
Fuldstændig vild med denne lille og spændende butik
Spændende sted med god betjening og lækker mad og drikke
En perle på Nyord. Du kan få lækker frokost, kaffe og kage og købe rigtig god olie med hjem eller vin. Der er flot kunst til salg på 1. Salen, for ikke at glemme at jeg købte en drømme sweater sidst jeg var forbi. Altid imødekommende service i hyggelige omgivelser. Absolut et besøg værd.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik