facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for No14 Vinbar

No14 Vinbar
"Velkommen på No14 Vinbar og Restaurant.På No14 Vinbar og Restaurant kan der nydes spansk inspireret tapas hele dagen. Vælg mellem et bredt udvalg af charcuteri, fisk og kød samt snacks til den lille sult.Vores personale står altid til rådighed med bl.a. anbefaling af vin til maden. Fuldend jeres aften med en af vores mange spændende cocktails, der er kreeret til at give dig en unik oplevelse."
Adresse: Søndergade 14 , 7100 Vejle
Telefonnummer: 75 72 01 22
By: Vejle
Rute: Søndergade 14
Postnummer: 7100



relaterede søgninger: Conrads Vejle Menu, No 1401 Vejle, Bedste tapas i Vejle Take Away, Tapas Vejle, Tapas Vejle ud af huset, Tapas Vejle 1401, Restaurant Vejle, Conrads Menu
Anmeldelser
Virkelig hyggelig atmosfære og utrolig sødt, friskt og smilende personale. Vi bestilte blandt andet et glas late bottled vintage douro - og det var præcis hvad vi drømte om Næste gang skal vi helt sikkert prøve maden - ud fra menukortet lød det vanvittigt lækkert!
Dejligt sortiment til et glas vin. Virkelig flot flaske kort også. Jeg svaner lidt nogle mere alternative, mindre konservative valg. Men det er mine egne præfencer
Meget hyggeligt sted med bl.a. tapas
Med vel nok Vejles bedste placering, så får man gode lette anretninger, cocktails og ikke mindst god vin. For at krydre det bliver man altid mødt med et smil.
Rigtig godt mad god stemning og atmosfære
Dejligt spisested og meget sød betjening. En fornøjelse, at kunne spise lækkert glutenfri mad og nyde en glutenfri øl dertil. Tak.
Rigtig godt mad, gode portioner til pengene. Dejlig atmosfære. Lækker vin og hyggelig indretning. Håber de åbner en restaurant i Københavns området, så vi ikke skal køre så langt for at spise der. Vi købte blandet tapas til deling og portionerne var store og smagte rigtig godt.
Super hyggeligt sted med dejlig betjening, og helt fantastisk mad. Vi fik 5 stykker Pintxos - spansk smørrebrød, og hvert enkelt stykke var en eksplosion af smag. De 5 stykker passer til en god frokost, og det er det hele værd.
Hygge, betjening, service i verdensklasse - mega lækker tapas for to ..... rigeligt med mad
Lækker mad og super sød service
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til No14 Vinbar med offentlig transport


Vejle Busterminal 220 måler
172
353
622
633
N150
Enghavecentret (Vejle) 220 måler
6
Enghavecentret (Vejle) 230 måler
6
Vejle Trafikcenter 260 måler
1
11
2
9A
Vejle St. 260 måler
032
IC
ICL
RA
RE

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger No14 Vinbar.

Vejle vinbarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Søndergade 14 vejle tapasbarer placering, hvordan kan jeg gå. No14 Vinbar adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner No14 Vinbar. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om No14 Vinbar med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Conrads Conrads 28 måler Et virkeligt hyggeligt og dejligt spisested venlig betjening og rimelige priser på...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik