facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Nike

Nike
Kædebutik med træningssko, tøj og accessories fra Nike.
Adresse: Herlev Hovedgade 51, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 92 34 25
By: Herlev
Rute: Herlev Hovedgade
Gadenummer: 51
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 10.00–19.00
tirsdag: 10.00–19.00
onsdag: 10.00–19.00
torsdag: 10.00–19.00
fredag: 10.00–19.00
lørdag: 10.00–18.00
søndag: 10.00–18.00

Nærliggende lignende virksomheder
Herlev Bazar Herlev Bazar 3 km Fint sted. Her kan gøres en god handel. Kig ind.
Anmeldelser
Fin butik med stort udvalg af sportssko men blev faktisk meget skuffet over det ringe udvalg af fodboldstøvler.De har flinke medarbejdere og talte da også.med en meget rar engelsktalende ung kvinde som var vidende og fortalte meget og hun prøvede virkelig at sælge det bedste af det bedste ...og det dyreste af det dyreste ...kvalitet.Det vi søgte kunne vi ikke få.Sidste gang fandt vi en fodboldstøvle hos dem da udvalget dengang var større.Har også købt en lækker Nike rygsæk hos dem.
Jeg var i butikken i dag for at købe noget tøj til mig selv om min kæreste, men desværre havde butikken ikke den sko som jeg skulle have den.nPersonalet var flink, rar og meget hjælpsom.nJeg vil i høj grad anbefale den butik til at handle.nDet er kæmpe stor forskel på at handle online og fra butikken, man har en fornemmelse af varen og kvaliteten af varen er nokndet vigtigste.
Har nu handlet her flere gange, og kan kun sige at servicen har været god uanset medarbejder hver gang jeg har været her.nnMen i går var manager Magnus simpelthen fantastisk. Som brugte 30-40 på at hjælpe mig med mine sko at jeg gik overrasket glad derfra.nnDerfor 5 stjerner herfra.
meget dårlig personalnJeg har købt sko fra dem. Og det var defekt efter to uger, så det vil ikke returnere det.nDer er mange medarbejdere kan ikke tale dansk.
Jeg var ude City 2 i butikken for at reklamere en fabriksfejl på nogle sko. Jeg blev betjent af Thomas som sigende skulle være Butikschef flabet meget ukompetent og meget dårlig service har aldrig oplevet så ringe en service en flaskedreng kunne klare det bedre. Han nægtede med det samme ville ikke engang lytte til mit problem og gik personligt til sagen. Meget uprofessionelt. Bed mine tænder sammen for ikke at give ham en lussing og kørte mod Nike i Herlev her blev betjent med et smil og der blev lyttet til mit problem sidst men ikke mindst blev mit problem løst da de var enige med at det var en fejl fra deres side.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik