facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Nicus Nature

"Vandsportsvirksomhed ved Svendborgsund; kurser, camps, events og udlejning af havkajak, Stand Up Paddleboards, undervandsjagt og snorkel - grejbutik."
Adresse: Kullinggade 29 , 5700 Svendborg
Telefonnummer: 40 41 89 82
By: Svendborg
Rute: Kullinggade 29
Postnummer: 5700


Nærliggende lignende virksomheder
Svendborg Kajakklub Svendborg Kajakklub 320 måler Er blevet medlem i år. Godt opstartskursus, hyggeligt kammeratskab og super motion i ...
Svendborg Amatør Sejlklub Svendborg Amatør Sejlklub 335 måler Mega lækkert sted
Svendborg Svømmehal Svendborg Svømmehal 528 måler Sværdkamp 10/10 Hvis jeg boede i byen ville jeg nok savne en lille rutsjebane
Svendborg Svømmeklub Svendborg Svømmeklub 574 måler FEDESTE STED I VERDEN!!!!!!!!!!! <3
Svbg Motorbådsklub Svbg Motorbådsklub 672 måler
Sydfyn Sejlerklub Sydfyn Sejlerklub 683 måler Fantastisk dag i smukke omgivelser, med dygtige og uhøjtidelige instruktører samt læk...
Svendborg Roklub Svendborg Roklub 771 måler Fantastisk farvand og Turen rundt om Thurø med campingplads var perfekt.
Svendborg Billardklub Svendborg Billardklub 776 måler Hyggelig billard klub med gode kammerater. Altid dejligt at komme der. Endvidere en m...
Ultimate Sport Service Ultimate Sport Service 821 måler Fantastisk sted med proffesionel indstilling og rigtig god service.
Svendborg Skyttekreds Svendborg Skyttekreds 1 km Rigtig godt sted der sætter sikkerhed og faglighed i højsædet. Gode trænere der altid...
Boldklubben Stjernen Boldklubben Stjernen 1 km Fantastiske mennesker og rigtig sjov og hyggelig dag.
Bryghuset Bryghuset 1 km Umulige at få fat i når en af de ældre er gået og skal hentes hjem- efter 10 + gange ...
Anmeldelser
Tak for et fantastisk godt kursus og en helt fantastisk aften, hvor delfinen gav os en unik oplevelse. Instruktøren Nikolai giver korte præcise og meget brugbare informationer, og vi fik padlet en masse på bare 4 timer. Vi kommer igen til et udvidet kursus.
Der var desværre ikke nogle instruktør i dag. Men der blev ringet, for at høre om der var en som havde tid. Lidt hjælp fik vi da alligevel, nu det var første gang på SUP. Det blev til to ture i dag, og når jeg spørg pigerne, så her det heller ikke sidste gang. De var hurtigt oppe at stå på dem.
Vi var ude i både kajak, SUP, tur med speedbåd for at se "Delle". Det var en fantastisk firmatur, hvor man får prøvet lidt grænser af med balancen. Total griner, og hyggeligt sammenvær.
Super fed dag med undersvands-jagt i Svendborg sund for min søn og jeg. Kan klart anbefale Nicus Nature og Nicolai!
Fantastisk ferie. Den bedste kombination af nydelse, naturoplevelse, fysisk udfoldelse og lærdom. Tog på 5 dages kajakkursus i det fynske i selskab med 3 veninder og 6 andre personer. Alle var på forskellige niveauer, og instruktørerne formåede at træne os i hver vores tempi, så vi allesammen blev udfordret og guidet på en stille, rolig og tryg måde. Der var masser af aktiveringstilbud men også mulighed for at slappe af. Stemningen var humoristisk, afslappet og hjælpsom. Udstyret var i top. Klart anbefalelsesværdigt og planlagt til næste år også for mit vedkommende.
Super-fin 5-dages kajaktur for hele familien. Vi var 5 personer i alderen 14-65. Alle havde en god tur og blev udfordret og trætte i trygge rammer. Perfekt måde at holde aktiv familieferie. Tak til vores rare og rolige instruktører, som fik lært os at ro og komme frem på kort tid, og samtidigt fik fortalt røverhistorier.
Stand Up paddling, Fed oplevelse Kan kun varmt anbefale Nina som underviser/instruktør, kompetente og utrolig imødekommende.Troede aldrig jeg kom op og stå på bordet, men det var overraskende "nemt". Kan varmt anbefales at prøve.
Vores familie på 5 havde en helt fantastisk eftermiddag med undervandsjagt. Super guide til de gode fiskesteder, hvor der var mulighed for at se og/eller fange fisk. Det har været en total super oplevelse, som vi sent vil glemme. Kan varmt anbefales til familen med halvvoksne unge, der hellere vil have en aktiv natur oplevelse, end at se på museum.
Intet mindre end fantastisk! Super guide, der kender farvandet og gør dig umage for at give en god oplevelse! Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af Nicus!
Super sjov aktiv ferie med familien på et fire dages program. Professionele og pædagogiske instuktører der tog udgangspunkt i vores niveau og behov. Kan varmt anbefales.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik