facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Netto

Netto
Adresse: Kirsten Holsts Gade 3, 8220 Brabrand, Danmark
By: Brabrand
Rute: Kirsten Holsts Gade
Gadenummer: 3
Postnummer: 8220


Åbningstider

mandag: 07.00–22.00
tirsdag: 07.00–22.00
onsdag: 07.00–22.00
torsdag: 07.00–22.00
fredag: 07.00–22.00
lørdag: 07.00–22.00
søndag: 07.00–22.00

Nærliggende lignende virksomheder
Netto Netto 3 km Fin discount butik i Brabrand som ligger ud til Silkeborgvej
Anmeldelser
Fra 5 stjerner til én.nEnormt ringe kundeservice, lange køer, uopryddet butik og mangel på varer.nDerudover ligger mange af grøntsagerne i solen og mugner…nSærligt om aftenen halter det for netto, der med sin ene kassemedarbejder i hele butikken kæmper for at nå kunderne.
Hold kæft en dårlig netto, man står i kø 20m fordi de ikke kender system. De har ikke varene som er på tilbudsavisen altså kom nu. De kan ikke engang finde en stregkode.
En god butik med godt udvalg og rar kundeservice. Dog kunne jeg ikke finde tørrede bønner.
Ret skal være ret... Efter en del indkøringsvanskeligheder, helt banale ting, fungerer butikken bedre.nMen den ret fremherskende idé, om at én alm kasse og så selvbetjening kan klare presset i hele åbningstiden... Stakkels medarbejder! Og dermed kunder.
Manglende kundeservicenHandler ofte i forskellige Netto'er og er vant til lidt af hvert. Her til aften var dog topmålet af ligegyldighed over for kunderne. Stod I kø i 15 minutter fordi kassemedarbejderen havde lavet flere fejl der tog evigheder at løse.... det sker. Men at medarbejderen både før og efter hyggesnakker i sit head set og kun kan betjene køen, som nu går halvejs ned i butikken, med den ene hånd fordi han skal hyggesnakke er simpelthen ikke okay..... og det går meget langsomt i forvejen. Han laver også fejl i da han betjener mig, og scanner ikke en en gul rabatteret vare. Desuden undrer det mig at avisvarer er prissat forkert i butikken - altså hele 5 dage. Har selv arbejdet i Netto og ved at avisvarer skal tjekkes. Makrallen koster 8 kr denne uge men står til 12 kr. Når man spørger en medarbejder hvad prisen så reelt er, får man bare at vide at man kan tjekke på scanneren.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik