facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Nets A/S

Nets A/S
Adresse: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, Danmark
Telefonnummer: 44 68 44 68
By: Ballerup
Rute: Klausdalsbrovej
Gadenummer: 601
Postnummer: 2750


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Nærliggende lignende virksomheder
Velliv, Pension & Livsforsikring A/S Velliv, Pension & Livsforsikring A/S 1 km Havde sendt brev i efteråret om at få udbetalt min forsikring til marts, idet skulle ...
Anmeldelser
Pas på dette virksomhed, bild ind i at en dag ens forretning ikke køre længere kan man sagtens stopper binding. Men bider fast I at skal opkræve noget som det hverken levere et service eller andet for. Skal bare betale. lol. selve forsikrings selskab kunne lade sig gøre. De er måske ikke særlig konkurrencer dygtige så de skal skrabe penge på den måde.
Jeg har kortidslejet 5 terminaler til et enkeldags-event hos Nets.nnEt par dage inden eventet har jeg lagt mærke til, at der kun bliver vist 4 terminaler inde på MyNets portalen.nnJeg har derfor ringet med det samme til Nets terminal-afdeling for at afklare, om alle 5 terminaler er korrekt opsat. Terminalafdelingen bekræftede at det hele var korrekt.nnDa jeg så lavede en testoverførsel på dagen, så jeg, at 1 ud af de 5 terminaler var sat op til forkert CVR nummer, og jeg kunne derfor ikke bruge dette terminal, og havde kun 4 salgsmedarbejdere i gang i stedet for 5.nnDette har resulteret i at der var lang kø til vores event hele aftenen, og vi kom nok til at miste ca. 1/5 del af vores omsætning ca. 55.000 kr.nnJeg har efterfølgende afklaret med Nets terminal-afdeling, at fejlen lå hos jer, fordi terminalen blev opsat forkert.nnDen løsning jeg blev så tilbudt er, at det ene terminal bliver krediteret -800 kr. Det synes jeg overhovedet ikke er en fair løsning. Jeg har foreslået, at alle 5 terminaler skal som det mindste krediteres -4000 kr. Det forslag blev der bare grinet af.nnJeg har det virkelig svært at forstå, hvordan I kan drive en forretning, hvor I tilføjer andre forretning betydelig skade, og så ingen gang kan kompensere mig med et mindre beløb.nnSelv hvis I ville kreditere terminal-fakturaen, så ville I stadigvæk stå med over 3.000 kr i kortgebyr, som gerne skulle dække jeres omkostninger.nnDårlig stil. Jeg er meget skuffet og bruger en mere pålidelig leverandør næste gang.
Nets har monopol og har regnet ud, at så kan de være totalt ligeglade med kunderne.nMine to betalingskort er spærret, tilsyneladende fordi de ikke er tilmeldt det nye 3D system. Jeg kan ikke tilmelde kortene, fordi systemet er baseret på lydene fra telefonen, men det virker ikke - måske fordi jeg ikke har en dansk telefon. Der er ingen måde at komme i kontakt med en servicemedarbejder - når man ringer op er der kun adgang til en bot.
Spildte halvanden måned på deres elendighed, fordi de ikke kan få fingeren ud. Skulle have en betalingsløsning til et nystartet firma på nettet, men det kunne de ikke engang finde ud af. Spild ikke din tid, de kan ikke engang yde det minimale kundeservice og skal ringe til dem 8 gange på halvanden måned for at få et svar, som de lover at de vil give dig samme dag, og bare ignorere dig.
Jeg fik en fantastisk service af Dina Toufeq.nHun førte os helt til dørs, og vi er meget tilfredse med jeres produkter. Efter problemer med Bambora, gik alt glidende hos jer efter en god snak med Dina. Jeg var meget tryg ved aftalen, og Dina fik mig overbevist om at jeg fik det bedste produkt. Så jeg håber det bliver ved med at fortsætte så godt som nu.nJeg har aldrig nogensinde fået en så god service over telefonen, hun havde en meget behagelig, rolig og overbevisende stemme.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik