facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Netcyklen

Netcyklen
Adresse: Østervangsvej 16 , 6715 Esbjerg
Telefonnummer: 29 33 74 76
By: Esbjerg
Rute: Østervangsvej 16
Postnummer: 6715


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Tak for en helt igennem fantastisk handel og service! Netcyklen er en kaliber for sig selv! Aldrig har jeg været så positiv over en nethandel - det er helt fantastisk! Har lige modtaget min cykel, 100% samlet som den skal, med alt ekstra tilbehør også monteret... Hele vejen igennem har det været en udsøgt fornøjelse! Alt lige fra vejledning og service, til pris og produkt, samt levering har været formidabel - der er ikke én finger at sætte op noget! Endnu engang, tak for en god handel samt en helt igennem fantastisk vejledning og service gutter!
Bestilte en Endura cykeltrøje tirsdag kl 13. Modtog en besked fra PostNord onsdag klokken 10.30, at der lå en pakke fra Netcyklen, klar til afhentning. Nok ikke sidste gang, at jeg har handlet hos dem.
Mega god og hurtig service. Kan varmt anbefales!
Kan klart anbefales...
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik