facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for NanoClean

NanoClean
"Effektiv, professionel og fleksibel vinduespudsning og polering til alle typer virksomheder, forretninger og erhvervsdrivende. Baseret på dine behov sammensætter vi en unik og skræddersyet løsning. Med Mayday Vinduespolering som din samarbejdspartener er du altid sikker på arbejde af højeste kvalitet, effektivitet og diskret udførsel og de skarpeste priser."
Adresse: Glæisersvej 7 , 4600 Køge
Telefonnummer: 31 32 25 62
By: Køge
Rute: Glæisersvej 7
Postnummer: 4600


Anmeldelser
Er altid lidt nervøs når jeg skal søge efter "håndværkere". Ofte rammer man forkert, og engang imellem rammer man rigtigt. I dette tilfælde ramte jeg rigtigt. Han kom imens jeg var på arbejde, jeg følte der var tjek på tingene og ja, leverancen var der ikke en finger at sætte på. Fik renset fliser, facade og tag, og måske var udgangspunktet ikke som på de gængse før billeder, men resultatet er at huset nu står knivskarpt!
Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet.
Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
Super service og flot resultat!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik