facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Næstved Rygcenter

Næstved Rygcenter
"Næstved Rygcenter er Sydsjællands førende klinik for osteopati, fysioterapi og genoptræning. Med 25 behandlere dækker vi alle specialer - vi efteruddanner os løbende med den nyeste viden.Vores specialer dækker udover almen fysioterapi og osteopati: baby- og børnebehandling, hjerneskade, livsstilssygdomme, ryg og nakke og mange flere."
Adresse: Eskadronsvej 4 D , 4700 Næstved
Telefonnummer: 55 73 88 44
By: Næstved
Rute: Eskadronsvej 4 D
Postnummer: 4700



relaterede søgninger: Næstved Rygcenter Massage, Osteopat Næstved, Fysioterapeut Næstved Købmagergade, Fysioterapeut Næstved priser, Fysioterapi Næstved, Osteopat Næstved baby, Fysioterapeut Næstved Jernbanegade, Næstved Rygcenter priser
Anmeldelser
Havde fået en tid til min datter på 4. måneder da vi mistænkte nogle spændinger omkring nakke og ryg. Jeg må indrømme at jeg forinden var lidt bekymret, som typisk 1. gang mor, men det var simpelthen den mest positive oplevelse! Vi blev mødt af Henrik som for det første havde en helt fantastisk empatisk tilgang og rigtig god kontakt til min datter, men som også over for mig satte rigtig godt ord på hvad han kiggede efter, samt hvad han fandt. Den dybeste tak og de varmeste anbefalinger til Henrik!
Går i øjeblikket til fysioterapeut hos Samson. Han er super god. Hår gået der siden marts pga ondt i lænden og han lytter til mig. Jeg er meget glad for at gå der så i får mine bedste anbefalinger.
Nadia er absolut den sødeste, skønneste, dygtigste og mest behagelige fys/osteopat jeg nogensinde har været ved. Hun har så meget empati og omsorg, for andre mennesker. Jeg føler mig i virkelig gode hænder, når jeg er hos hende. Hun er sød og god til at forklare og er bare helt igennem et fantastisk menneske. Hun får mig nærmest til at føle, at hun er mødt på job, kun for min skyld. Hun er virkelig sød og dygtig. Kan varmt anbefale Nadia P. Hun får top karakter fra mig.
Rigtig godt sted, med massere af gode behandlere. De lytter og gør deres bedste for at hjælpe. Receptionen er også godt bemandet med venlige receptionister. Kan varmt anbefale behandler Carsten Munch, som er osteopat.
Bedre service og hjælpsomhed skal man kigge langt efter. Det er min 3. gang med hold i ryggen, men første gang jeg går hos Næstved rygcenter og det fortryder jeg. Jeg har fået mange gode råd, så jeg var frisk igen på rekordtid
Efter snart 2 år hos Rygcenteret har jeg intet dårligt at sige. Jeg har både gået på ryghold, fysioterapeut behandlinger og forløb hos osteopat med stor tilfredshed.
Overbelastet personalet med alt for travlt til at give en kvalitetsikret kundebetjening. Havde en rigtig stresset og ubehjælpsom sekretær i røret. Derudover er der flere ugers ventetid.
Altid hyggelig atmosfære og gode behandlere
Virkelig dygtig Osteopati. Kan klart anbefale Jacob Fabricius Hacke.
Går glad derfra. Fin og dygtig behandling der virkeligt kan mærkes!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Næstved Rygcenter med offentlig transport


Eskadronvej (Skyttemarksvej) 90 måler
603
Eskadronsvej (Skyttemarksvej) 100 måler
603
Kasernen (Kasernevej) 180 måler
603
Fasanvej (Skyttemarksvej) 300 måler
603
Fasanvej (Skyttemarksvej) 330 måler
603

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Næstved Rygcenter.

Næstved fysioterapi

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Eskadronsvej 4 D næstved osteopatlæger placering, hvordan kan jeg gå. Næstved Rygcenter adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Næstved Rygcenter. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Næstved Rygcenter med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik