facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Mysore Yoga CPH

Mysore Yoga CPH
Adresse: Dronning Olgas Vej 15 A, 1.sal , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 42 58 61 86
By: Frederiksberg
Rute: Dronning Olgas Vej 15 A, 1.sal
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Astanga Yoga Studio, Ashtanga Yoga, Yoga workshop København, Drop in Yoga København, Yoga Nørrebro, Yoga Frederiksberg, Ashtanga Yoga workshop 2022, Ashtanga yoga stillinger
Nærliggende lignende virksomheder
Nalini Yoga Nalini Yoga 700 måler
Yogaliving Yogaliving 742 måler Bedste yogasted i byen! Jeg har dyrket yoga i Yogaliving i omkring 5 år og har fået e...
Yogacentralen Yogacentralen 1 km Jeres side er aldeles for vanskelig at bestille tider på. Jeg har købt et prøvekort o...
Anmeldelser
Mysore Yoga CPH er en lille perle af en Shala med en varm atmosfære, og en dejlig rolig energi i rummet. Helena er en fantastisk lærer, med en unik forståelse for kroppen, sindet og bevægelse. Hun underviser med venlighed, respekt og stor kyndighed. Jeg oplever at blive både støttet og udfordret i min yoga praksis, og træningen er utroligt effektiv til at løsne op i både kroppen og sindet - meget vanedannende! Alle kan føle sig velkomne her, uanset alder og yogaerfaring. Mine varmeste anbefalinger til Helena og Mysore Yoga CPH!
Super professionel undervisning, vejledning og justeringer af min yogapraksis. Der er i undervisningslokalet shalaen en herlig blanding af koncentration og befriende afslappet latter. En atmosfære hvor alle, både begyndere og trænede har en dejlig oplevelse af fællesskab på tværs af aldre og niveauer. Et fællesskab man også hvis man har lyst ud over træningen kan deltage i ved, med mellemrum, at komme til forskellige come-together arrangementer som f.eks workshops, fælles brunch o.a.
Det dejligste lille yoga shala i København med en varm, støttende og inspirerende stemning. Her er alle aldersgrupper og alle yoganiveauer, som alle guides blidt, professionelt og inspirerende af Helena. Kan varmt anbefale.
Et yogastudio med nærvær og professionalisme. Om man er nybegynder eller øvet yogi, så føler man sig i trygge hænder. Jeg har oplevet en kæmpe progression i min yogapraksis på ganske kort tid. Mysore Yoga CHP får mine varmeste anbefalinger.
Helena er en fuldkommen fantastisk underviser. Hun har en baggrund i dans. Og dermed en indgående forståelse af kroppen - og dens grænser og muligheder. Hun udfordrer ens personlige astanga yoga-praksis på en meget nærværende, støttende og kærlig måde. Og skubber én blidt ud over egne grænser og det man måske selv troede, man kunne. Personligt slipper jeg hende aldrig!
Uden tvivl den bedste undervisning, er så glad for at have fundet Mysore Yoga CPH. Helena er super dygtig til at lære fra sig og er også meget lyttende hvis man kommer med problemer; for mig er det min ankel. Kan kun anbefales varmt.
Uden tvivl et super professionel og energifuld sted i byen for at dyrke ashtanga yoga, hvor Helena søger at alle for glad ud af sin praksis samtidig at man får det mest ud af den. Din Praksis bliver intens og inden for de sikreste rammer. Stærk, stærk anbefaldes
Oversat af Google Det bedste sted for yoga praksis i København. Erfarne lærere med en klog og blid tilgang til at matche og tilpasse astanga-øvelsen individuelt til din krop og dine behov. Du kommer til at opleve fremskridt i dit eget tempo og blive kendt med din krop og dig selv. Praksisen hos Mysore Yoga Cph har fulgt mig gennem mange år og forskellige faser af livet, som en fast hånd, hvor jeg altid får hjælp og vejledning til at finde lethed eller udfordringer til at hjælpe mig med at komme videre. Mig dybeste og varmeste anbefalinger. Original tekst The best place for yoga practice in Copenhagen. Experienced teachers with a wise and gentle approach to match and adjust the astanga practice individually to your body and needs. You are going to experience progress in your own tempo, and to get well known with your body and self. The practice at Mysore Yoga Cph has followed me through many years and different phases of life, as a steady hand where I always get help and guidance to find ease or challenges to help me progress. Me deepest and highest recommendations.
Oversat af Google Det, jeg nyder ved at lave astanga yoga på Mysore Yoga CPH, er, at du får personlig støtte fra underviseren i din uddannelse, der hjælper dig videre uanset dit niveau eller fleksibilitet. At være i stand til at nå frem, når jeg vil, og gøre poseringerne i mit eget tempo, hjælper mig til at få det bedste ud af min praksis og føle mig godt tilpas i Shala'en med andre elever på forskellige niveauer. Jeg anbefaler stærkt alle at prøve denne praksis. Både begyndere og øvede. Original tekst The thing I enjoy about doing astanga yoga at Mysore Yoga CPH is that you get personal support from the teacher in your training, that helps you advance regardless of your level or flexibility. Being able to arrive when I want to and do the poses in my own tempo, helps me to get the best of of my practice and feel comfortable in the Shala with other students at various levels. I highly recommend everyone to try this practice. Both beginner and advanced.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Mysore Yoga CPH med offentlig transport


Ågade (Falkoner Allé) 180 måler
18
Ågade (Falkoner Allé) 180 måler
18
Jagtvej (Ågade) 190 måler
250S
Rolighedsvej (Falkoner Allé) 250 måler
18
Jagtvej (Ågade) 250 måler
250S
68

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik