facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Myrthuegård Natur og Kulturcenter

Myrthuegård Natur og Kulturcenter
"Myrthuegård er en del af MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring. Her tilbydes natur- og kulturformidling til dagtilbud og skoler i Esbjerg Kommune samt til andre målgrupper. Læs mere om Myrthuegård på vores hjemmeside under MYRTHUEs steder."
Adresse: Myrtuevej 39. Marbæk , 6710 Esbjerg
By: Esbjerg
Rute: Myrtuevej 39. Marbæk
Postnummer: 6710



relaterede søgninger: Myrthuegård arrangementer, Myrthuegård naturvejleder, Bålhytte Esbjerg, Naturskolen Esbjerg, Stjernekikkert Esbjerg, Midtgård Esbjerg, Esbjerg Kommune, Kristian eneboer
Anmeldelser
Det var en oplevelse at se de dejlige børn hygge sig.
Myrthuegård er godt for børn og barnlige sjæle, der godt kan lide at været tæt på naturen
Ser hyggeligt ud, ligger i skøn natur.
God og hyggelig går
Vi afholdt et møde i det fri og det fungerede ganske fint, dejligt område
Handicaptoilet og kørestols lift. Flot og interaktiv udstilling. Ubemandet men med overvågning. Udfordringer til børns sanser. Gratis entre. Lukker kl 20.
Det her er simpelthen bare stedet, hvis man vil ud og gå eller lave aktiviteter med ungerne. Der er udstilling, som er grøn i og med at lyset tænder som man bevæger sig rundt. Desuden er der mange ting, som børn med forsigtighed kan studere og røre, bl.a. mågevinger etc. Udendørs arealet er enormt og der er desuden nogle gode gangstier, hvor man kan få sig en god omgang motion. Absolut et sted der kan anbefales.
Super smukke gåture, dejligt legeområde til små børn, mange muligheder for at spise medbragt mad - bare et skønt område.
Altid en god og festlig oplevelse til Marbækdagen.
Gode udstillinger om livet ved Vadehavet og Ho bugt. Både fortid og nutid. Sjove muligheder for børn, som også er indlæring. Udendørs gode legemuligheder. Lidt slidt, nogle ting fungerer ikke.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Myrthuegård Natur og Kulturcenter.

Esbjerg kulturhuse

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Myrtuevej 39. Marbæk esbjerg sport og fritid placering, hvordan kan jeg gå. Myrthuegård Natur og Kulturcenter adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Myrthuegård Natur og Kulturcenter. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Myrthuegård Natur og Kulturcenter med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik