facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Musikhuset Esbjerg

"Velkommen til Sydvestdanmarks kulturelle mødested.Musikhuset Esbjerg er et spillevende kulturhus, der hvert år præsenterer mere end 100 koncerter, teaterforestillinger, shows og meget mere.Huset er tegnet af de verdensberømte Utzon-arkitekter, og dets smukke arkitektur og de fremragende publikumsforhold har gjort det til Sydvestdanmarks mest fremtrædende og populære kulturmødested gennem to årtier.Musikhusets mange sale og lokaler er desuden ideelle til konferencer, messer, fester og møder af enhver størrelse. Og Musikhuset giver dig unikke muligheder for at tilføje dit erhvervsarrangement eller din fest noget ganske særligt i form af kulturelle indslag af enhver slags."
Adresse: Havnegade 18 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 76 10 90 00
By: Esbjerg
Rute: Havnegade 18
Postnummer: 6700


Anmeldelser
Så skete det endelig efter det var blevet udsat i et år jubi Vi var til queen in Symphony og på 1 række det var en fantastisk oplevelse der skal opleves det var helt magisk super koncert
Ok koncert sal, akustikken kunne dog godt være lidt bedre.
Vi har til musical og spisning arrangeret af Ingeniørforeningen. Vi startede med en 3 retters menu inden vi så musicalen Pretty Woman. Virkelig lækker mad og god musical.
Gode stole, godt overblik, Esbjerg revyen var god og sjov.
Var til koncert med Billy Ocean. Lyden var super god og pladserne var gode. Det var en sidde koncert, måske ikke alles smag, men jeg kan lide det. Det var hurtigt at komme ind og ud af musikhuset. Det er også super, at man kan finde parkeringsplads ikke alt for langt væk. Også fornuftig udvalg af drikkevarer i baren til rimelige penge. Personalet var venlige og hjælpsomme.
Inde og se Anders Blichfeldt showe det var bare godt dejlig aften Anette og Jens Gerdes
Super dejligt kultur og musikhus, her har vi været til mange skønne oplevelser.
4 stjerner, selvom om det var godt, men der skal være plads til forbedringer
Virkelig lækker og smagsfuld
Fantastisk ombygning af orkestergraven - vældig godt til Wagners Ring des Nibelungen
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Musikhuset Esbjerg med offentlig transport


Skolegade V Torvet (Esbjerg) 220 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Østre Havnevej V Englandsgade (Esbjerg) 220 måler
11
12
13
Skolegade V Torvet (Esbjerg) 220 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Vor Frelsers Kirke (Esbjerg) 260 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Toldbodvej V Britanniavej (Esbjerg) 270 måler
11
12
13

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Musikhuset Esbjerg.

Esbjerg koncertsteder

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Havnegade 18 placering, hvordan kan jeg gå. Musikhuset Esbjerg adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Musikhuset Esbjerg. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Musikhuset Esbjerg med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik