facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Mulligans Irish Pub

Mulligans Irish Pub
Adresse: Hestetorvet 1 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 25 48 36 56
By: Roskilde
Rute: Hestetorvet 1
Postnummer: 4000



relaterede søgninger: Dansebar Roskilde, Old Irish kontakt, Nytår Old Irish, Old Irish julefrokost, Mulligan's Roskilde trustpilot, Løn Old Irish Pub, Pool-Pub Roskilde, Julefrokost Irish Pub
Anmeldelser
Det simpelthen umuligt at få 2x dobbelt Malibu cola. Får altid 8cl istedet for 2, 4cl Men Silas formåede at forstå opgaven for første gang nogensinde. Udover det er møllen helt fint til alt fra fest til fodbold.
Hyggeligt sted om dagen, med mange skærme og masser af fodbold. Om aftenen overtager de unge stedet, med høj musik, kander med øl og stribevis af shots
Er meget glad for dette sted. Alle arbejderen er søde og sjove undtagen en ung dreng med sort hår. Han vildt flabet og irriterende. Der udover smager øllene fantastisk! Skaf jer af med ham med det sorte hår så er den 5 ud af 5 ellers er det 4,93 ud af 5.
De vil ikke skrue ned for Air condition selvom man går op syv gange og siger at det er for koldt. Personale siger ‘take it or leave it’ og alle der sidder omring sidder og fryser. Så rimelig dårlig attitude især fordi det er rimelig let at løse problemet. En aircondition på 16 grader i juli kan hurtig blive til en vinterdag når man har sig julitøj på og en iskold fadbamse i hånden. Øv
God stemning, fuld af unge mennesker. Festlig men afslappet stemning.
Man bruger msnger penge, på sted og man lukker Øjne i to sukker bliver man smidt ude 0/10
Synes personalet er ualmindeligt aggressive og fjendtlige. Har været der en del og har aldrig synes medarbejderne var særligt søde, men i særdeleshed tirsdag den 5. april skabte de voldsomt dårligt stemning ved at skælde folk ud da klokken blev 01.40, fordi de skal lukke kvart i, åbenbart, og ikke kl. 02, som der står seriøst ALLE steder. Ved mit bord regnede vi stadig med at have 20 minutter til at færdiggøre vores drinks, vi var klar over lukketiden. Men at de hidser sig op og er enormt aggressive er simpelthen så uacceptabel. Tag på Klosterkælderen istedet.
Fint sted, som kan bruges til forskellige anledninger. Når der ikke er travlt, er musikken skruet ned, og det hele bliver lidt mere klassisk pub-stemning. I de travle dage er der fyldt med mennesker og høj musik, hvilket også kan noget!
Gode priser ift. til nærliggende i Roskilde. En kande øl til 110 kr lader til at være den bedste investering, når i er flere i selskabet. Personalet er ganske venlige og det er ikke så svært at blive betjent, selv når der er travlt. Jeg anbefaler at komme lidt tidligt, da der bliver mægtig proppet i løbet af aftenen.
Fantastisk sted til både warm up og fest hele natten. Et enkelt minus er at der er en få vagter som er fordomsfulde og meget hurtigt lukker en ude. Et eksempel er at jeg kommer alene ned af gaden klokken 1 om natten for at joine mine venner på baren. Klokken ender med at blive 3-4 og jeg har stadig ikke har fået lov til at komme ind fordi jeg åbenbart er for stiv. Det selvfølgelig tydeligt at langt de fleste af dem der enten allerede er derinde eller gå lov bagefter er mere stive.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Mulligans Irish Pub med offentlig transport


Hestetorvet (Jernbanegade) 40 måler
206
Kong Valdemars Vej (Algade) 120 måler
123
206
216
358
93N
Roskilde St. (Jernbanegade) 130 måler
123
206
216
358
93N
Roskilde St. 160 måler
110R
210R
IC
ICL
RE
Roskilde St. (Jernbanegade) 180 måler
123
206
216
358
93N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Mulligans Irish Pub.

Roskilde ırsk pub

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Hestetorvet 1 placering, hvordan kan jeg gå. Mulligans Irish Pub adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Mulligans Irish Pub. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mulligans Irish Pub med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik