facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Muddy's Indisk Køkken

Adresse: Sct. Jacobsvej 12 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 50 11 30 04
By: Ballerup
Rute: Sct. Jacobsvej 12
Postnummer: 2750


Åbningstider

Mandag: 15:00-21:00
Tirsdag: 15:00-21:00
Onsdag: 15:00-21:00
Torsdag: 15:00-21:00
Fredag: 15:00-21:00
Lørdag: 15:00-21:00
Søndag: 15:00-21:00


relaterede søgninger: Muddy's, Muddy's Menu, Mad levering Ballerup, Just Eat Ballerup
Anmeldelser
God vindaloo, den er dog meget stærk. Syntes bare at en halv time er lidt for lang tid at vente på maden og så er det også ret dyrt så vær sikker på at have nok penge hvis du tænker på at spiser her fra!
Ringe, ringe, ringe….. har ventet i over to timer.. hvis du skal bestille mad herfra, så gør det lige dagen. Hvor er det sløvt
Total skuffelse… Frost grønsager og retterne havde intet med det indiske køkken at gøre, ingen smag ingen krydderier…. Hvis man er til rigtig indisk mad er dette nok ikke stedet.
Rigtig gode indisk take away. Vi er især glade for deres dhal og achari med lam. Deres butter chicken er lidt smagsløs for mig, men vores datters favorit.
Vi havde regnet med at vi skulle have ordentlig indisk mad, men desværre er Muddys mere sammenligneligt med indisk grillmad. Vi fik en Chicken Tikka Masala og Chicken Jalfrezi. Masalaen var på ingen måde cremet som den skal være, til gengæld var den stærk og olieret som den IKKE skal være. Derudover lidt smagsløs. Jalfrezien var dejligt stærk som bør være, men desværre var retten både tør og med udkogte grøntsager. Dressingen vi købte til var ikke krydret korrekt. Vi købte også en børneret til vores datter med pommesfrites og nuggets. Nuggetsne var de mest tarvelige man kan få fra frost - under alt kritik! For nogle vil det sikkert være fin nok junk-food, men hvis man vi have Indisk mad af kvalitet og oprindelige opskrifter så skal man holde sig fra Muddys.
Vi havde bestilt karryretter med kartofler og kikærter, samt pommes frites. Maden var vandet og smagsløs. Kartoflerne i retten var glaskartofler ! og smagte hengemt og kedeligt. Man fik 4 små glas-kartofler hver... Vi havde bestilt en stor pommes, men modtog en lille bakke bløde pommes der bestemt ikke var 35 kroner værd! Øv for en skuffelse! 400 kr ud af vinduet. Vi køber aldrig derfra igen og kan bestemt ikke anbefale Muddys til nogen.
For dyrt ift. Smag og kvalitet. Glaskartofler og grønsager fra frost er jeg tæmmelig sikker på
Maden ikke ankommet efter at have ventet 2.5 time på den. Hvem ved hvornår den kommer. Ingen tager nogen af de to telefon numre de har på hjemmesiden. Kom til at betale forud. Stor fejl kan jeg se..... Den ankom til sidst og en lille undskyldning fra dem kom der også.
Vi bestilte Tikka masala og butterchicken og en stor skuffelse. Maden var smagløs og havde aldrig set nærheden af indiske krydderier eller lign. Desværre.
Der er langt mellem de gode indere i dk, og maden er klart i den gode ende. Må tilslutte mig den svingende kvalitet, eller rettere sagt smag. Men maden smager godt uanset hvad og efter 10+ bestillinger må jeg konstatere at den smager altså bedre senere på aftenen end lige ved åbningstid. Mmm.... bliver lidt indisk sulten af at skrive dette.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Muddy's Indisk Køkken med offentlig transport


Parkvej (Hold-an Vej) 90 måler
164
834
835
Parkvej (Hold-an Vej) 130 måler
164
834
Lindehaven (Præstevænget) 220 måler
143
144
157
835
Bydammen 240 måler
500S
Ballerup St. (Banegårdspladsen) 280 måler
147
156
157
216

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik