facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Moltkes Palæ

Moltkes Palæ
"Evenues overtog forpagtningen af Moltkes Palæ den 1. januar 2021.Ambitionen for Moltkes Palæ er at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering.Moltkes Palæ tilbyder bredt fra bryllupper, private dining, konferencer, firmafester, Michelin-middage for selskaber i samarbejde med vores underbo, AOC, til åbent for offentligheden til Kulturnatten, Dining Week, skoleklasser og meget mere.Evenues har over 15 års erfaring med at skabe mindeværdige oplevelser inden for virksomhedsevents som fester, møder, konferencer, teambuilding samt privatfester - alle med et gennemgående fokus på gastronomien."
Adresse: Dronningens Tværgade 2 , 1302 København K
Telefonnummer: 33 14 80 66
By: København K
Rute: Dronningens Tværgade 2
Postnummer: 1302



relaterede søgninger: Hvem ejer Moltkes Palæ, Moltkes Palæ historie, Moltkes palæ instagram, Odd Fellow Palæet, Bryggen Venues, Hold fest i København, Fest København, Lej Forsamlingshus København
Nærliggende lignende virksomheder
Medicinsk Museion Medicinsk Museion 354 måler Spændende og lærerigt museum. Rummer både en masse historie og nyere videnskab. Perfe...
KFUM og KFUKs festlokaler KFUM og KFUKs festlokaler 1 km Dette er KFUM og KFUK's lokalforening i København - en børne- og ungdomsforening drev...
Loppen Loppen 1 km Fedt sted som altid, god bar. Og som altid for lang kø til garderoben... køen går dog...
Anmeldelser
Vi var så heldige at blive viet i de smukkeste omgivelser hos Moltkes Palæ. Jeg husker desværre ikke, hvad han hed, ham der stod for vielsen, men han var fantastisk glad og holdte en smuk tale.
En fin 3 retters menu, vin der var afstemt med menuen.pænt veldækket bord, God betjening. Kaffen var dog mega stærk og udrikkelig.
Virkelige flotte lokaler der skaber en fantastisk stemning. Imponerende at gå mellem alt den imponerende kunst ig flotte rum. Perfekt til store arrangementer.
Rigtig flotte lokaler men meget dårlig akustik. Maden meget lækker
Vi havde en perfekt gallamiddag med ca. 180 deltagere - alt var fuldstændig gennemført. Super planlægning med ansatte, perfekt afvikling af aftenen med lækker mad, dejlig vin, virkelig gode tjenere - og så selvfølgelig i de smukkeste omgivelser. Kæmpe anbefaling herfra.
Så fint et sted. Var til globryllup i smukke rammer
God mad, virkelig flot bygning
Alt er gennemført og top profesionelle. Vores samarbejde med Helene var helt fantastisk. Vanvittig god mad i de smukkeste omgivelser. Min mand og jeg er ovenud lykkelige for at fejre vores bryllup på moltkes palæ. Alt var perfekt!
Tusinde tak for at have dannet rammerne om vores bryllupsfest! Det var en helt fantastisk aften med lækker mad, god vin og de smukkeste lokaler. Jeg kan i øvrigt anbefale den nye cocktailbar med spændende drinks og rigtig venlige bartendere. Moltkes Palæ er et fantastisk sted til store fester!
Hyggeligt og fint lokale forplejning i top
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik