facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Mn

Adresse: Uplandsgade 56 , 2300 København
Telefonnummer: 32 96 84 91
By: København
Rute: Uplandsgade 56
Postnummer: 2300


Anmeldelser
Har købt tøj fra Stella Mccartney butik. Lynlåse var gået i stykker og ville benytte af reklamationsret. Der svares ikke på mails, som jeg skriver. Henvender mig i butik Marc Jacobs og ekspedienten mener at jeg kan finde en skrædder og få skiftet lynlåse og sende dem regning. Der er ind slidtage i øvrigt, kan hun godt se. Får efter et par dage en sms fra butiksansvarlig om, at de alligevel ikke vil betale for defekten. Herefter bliver der ikke svaret på mine utallige henvendelser. Ej heller på mails til hovedadresse til MN Retail.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Mn.

København smykker

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Uplandsgade 56 placering, hvordan kan jeg gå. Mn adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Mn. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mn med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Nærliggende lignende virksomheder
Den Lille Butik Den Lille Butik 638 måler
Pieces Pieces 864 måler
Karvany Karvany 864 måler
Aveny Aveny 886 måler
Guldsmed Erik Bagge Guldsmed Erik Bagge 915 måler
Orient Guld & Sølv Orient Guld & Sølv 946 måler
Aurum Aurum 1 km
Oral Kerr Oral Kerr 2 km
Byburkal Byburkal 2 km
Formverk Formverk 2 km
Hartmanns Hartmanns 2 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik