facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Milán Belysning

Adresse: Telegrafvej 8 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 40 98 03 00
By: Ballerup
Rute: Telegrafvej 8
Postnummer: 2750



relaterede søgninger: Milán Belysning
Nærliggende lignende virksomheder
AO Ballerup AO Ballerup 2 km Hurtig service,alt pakket og klar ved ankomst
Anmeldelser
Andreas Milan holder det mest spændende foredrag om belysning - du begynder at forstå, hvorfor den rette belysning er så vigtig for din velvære - og hvor enkelt det faktisk kan gøres. At han også er interesseret i at lave den rigtige løsning for mig, gør det jo kun endnu bedre - tak Andreas for dit engagement i opgaven.
Andreas fra Milan belysningsindretning gave kompetente råd og løsninger til belysning som vil give bedre trivsel for elever i skoler. Det var også betryggende at få uvildig rådgivning om indretning med kunstlys uden at man absolut skulle købe en særlig mærke eller leverandør
Der er gået et lys op for mig... ; Det er ikke ligegyldigt hvilken belysning man har på fx sin arbejdsplads - det har faktisk en kæmpe betydning for arbejdsmiljøet. Det ved Andreas fra Milán Belysning alt om! Tak for super god rådgivning!
Andreas Milán er en enestående ekspert på sit felt - lysindretning og akustik. Jeg kan varmt anbefale Milán Belysning og den super kompetente rådgivning, man får her!
Viden omkring belysning og rådgivning er i højsædet.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik