facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Mette Bergmann

Adresse: Mørkager 11 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 43 64 71 44
By: Albertslund
Rute: Mørkager 11
Postnummer: 2620


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
At få ordnet sine fødder af en dygtig fagperson, er dejligt og sundt for fødderne. At fagpersonen tillige er en sympatisk og rar person gør bare det hele bedre. Man er i trygge og dygtige hænder, når Mette Bergmann og Line Asmussen arbejder professionelt med ens fødder. En kæmpe anbefaling herfra.
Dejligt sted at få ordnet fødderne. Jeg fik et gavekort i fødselsdagsgave til den første gang for ca 3 år siden. Siden har jeg været her hver 8. Uge. Pæn og nydelig lys klinik. Mette er en sød og dygtig fodterapeut.
Jeg har lige været nede hos Line, og gik derfra med Danmarks dejligste fødder. Hun er SÅ dygtig, og jeg føler mig altid taget rigtig godt imod.. Hvis du er i tvivl om hvor du skal have ordnet dine fødder, vil jeg klart anbefale dig at ringe til Line eller Mette.
Tak til Mette som opdagede, at det var en simpel fodvorte jeg havde og ikke en ligtorn som en såkaldt hudspecialist ellers af flere omgange havde påstået og havde fejlbehandlet mig for. Tak for at komme i gode kompetente hænder
Dette er den bedste og flotteste klinik der overhovedet findes!! Behandlerne er professionelle til fingerspidserne, samtidig foregår behandlingen i en totalt afslappet og hyggelig atmosfære, trænger dine fødder til behandling er dette klart det bedste sted!!
Det er en god og kompetent behandling man får i lyse og rare omgivelser med udsigt til Kanalen. Jeg kan varmt anbefale stedet, med to dygtige fodterapeuter.
Super sød betjening meget omhyggelig behandling og en skøn kvinde der behandlede mig, masser viden og gode råd
Utrolig dejlig og imødekommende lokaler og personale, meget dygtige fodterapeuter super professionelle, kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales her fra, Skrevet af en kunde mere glad fødder. Super tilfreds kunde
Så flot klinik og meget dygtige og søde fodterapeuter
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik