facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Merete Graakjær Nielsen

Adresse: Helenelyst 221 , 8220 Brabrand
Telefonnummer: 86 26 24 30
By: Brabrand
Rute: Helenelyst 221
Postnummer: 8220


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Jeg synes du skal finde en anden behandler! Personalet i klinikken er søde og imødekommende, Merete er desværre ikke... Ventetiden i venteværelset er utrolig lang, henholdsvis sad jeg der 45 min første gang og 30 min anden gang. Merete undersøger på rekord tid, 7 minutter så var jeg sendt afsted til mr scanning på baggrund af et tryk på ryggen. Til næste aftale fik jeg beskeden "find en fys, og god bedring med dig" og hun stak papirerne i hånden på mig fra mr scanningen... det var det. Hun undersøger dig ikke, stiller ikke relevante spørgsmål og hun svarer ikke på dine spørgsmål. Du får følelsen af at du skulle have været ude af døren i går, jeg havde flere spørgsmål som hun ikke havde tid til at besvare - jeg var derinde i 4 MINUTTER!!! Jeg er chokeret over hendes opførsel, det er tydeligt at hun ikke er interesseret i at hjælpe mennekser.
Usympatisk læge, som virker totalt ligeglad. Lytter ikke på patienten overhovedet, skal bare hurtigt overståes. Anbefaler ikke!!!!!!!
Mega dårlig og slet ikke lyttende. Jeg havde så ondt at jeg græd, da hun skulle tryk teste mig, og hun sagde jeg ikke havde ondt. Normalt er jeg ikke en der viser smerte. Kan ikke anbefale hende til nogen. Meget lidt sjovt, at have stået på venteliste et halvt år, for at blive behandlet så dårligt.
Venlig, faglig og professionel. Undersøgelse og fisken på disken. Ikke en masse udenomssnak. Præcis en læge efter mit hjerte.
Generelt en meget ubehagelig oplevelse. Ved undersøgelsen spurgte hun ikke til relevante oplysninger, og hun undersøgte kun med et enkelt tryk ét sted, hvorefter der er noteret en masse i journalen, som hun hverken har spurgt til eller undersøgt, og så blev jeg afsluttet pr. mail. Jeg finder en anden læge med interesse i sine patienter
Første gang lyttede hun ikke til mig. Anden gang svar fra blodprøver og røngten: Overlegen, mut, kort for hovedet, talte ned til mig. Brugte 5-10 min på mig.. hun sagde ikke engang farvel. under al kritik
Dejlig imødekommende og venlig behandling. Effektiv og professionel til finger spidserne Fem stjerner er slet ikke nok.
Jeg havde en henvisning fra egen læge og blev resolut afvist allerede i telefonen. Min læge mener ikke, det er tilladt. Meget mærkelig praksis!
Elendig reumatolog.. Valgte hende fordi hun skrev at hun gik op i at hjælpe folk og finde en diagnose – men hun lyttede ikke.. Derudover fandt hun en lille knogle deformation i min ene fod og skød alle mine smerter på den og sagde at så kunne hun ikke hjælpe mig.. Skuffende oplevelse og kan på ingen måde anbefale hende til nogen! Havde jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg det..
Jeg følte ikke hun undersøgte mig ordenligt eller lyttede, vil helt klart have en second opinion. Hun var også en halv time forsinket og brugte måske 5-10 min på mig
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik