facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Meny

"Hos din lokale MENY får du alt det, du forventer – og lidt til. I MENY finder du inspiration til god mad, både til hverdag og fest. Hent inspiration til ugens madplan, spørg vores slagter og vinmand til råds om lækker gæstemad eller bestil mad ud af huset til festlige lejligheder. Desuden kan du 6 gange om året helt gratis hente vores inspirerende madmagasin SPISETID, som er fuld af lækre opskrifter, baseret på årstidens udvalg af friske varer hos MENY."
Adresse: Mågebakken 4-6 , 5250 Odense
Telefonnummer: 66 17 50 66
By: Odense
Rute: Mågebakken 4-6
Postnummer: 5250


Åbningstider

Mandag: 08:00-21:00
Tirsdag: 08:00-21:00
Onsdag: 08:00-21:00
Torsdag: 08:00-21:00
Fredag: 08:00-21:00
Lørdag: 08:00-21:00
Søndag: 08:00-21:00


relaterede søgninger: Meny odense tilbudsavis, MENY Odense NV, MENY åbningstider Odense, MENY Mågebakken, MENY Rugårdsvej, MENY Posthus Odense M, MENY Korup, MENY åbningstider Korup
Anmeldelser
Butikken er fin men dyr og har begrænset udvalg. Alt for meget vin i forhold til at det er en dagligvarebutik. Min helt store anke kommer i form at posthuset. Aldrig har jeg fået et smil eller den mindste service! Det er den samme sure kvinde bag skranken, der altid virker som om hun bliver straffet ved at være der. I fire år har jeg hentet pakker i Meny og hver gang kommer jeg ind i godt humør og går med humøret forringet. Grunden til dette opslag er at jeg ikke havde min kones ID og derfor ikke kunne hente pakken. Forstående undskyldte jeg ulejligheden og spurgte om Postnord ikke kunne indføre afhentningskoder. Hun svarer surt: "den må du tage med Postnord..." Simpelthen for ringe service! Enhver jeg kender havde selvfølgelig anerkendt en kundes efterspørgsel og tilbudt at bringe ønsket/informationen videre til Postnord. Til Meny: find en anden til posthuset. En der ved at servicefag handler om at yde service, så kunderne kommer igen. Også selvom det kun er efter pakker.
Det er ikke første gang at gå forgæves til et Menykort tilbud. Tænk at have udsolgt Karrysuppen 12,- fra lageret, HMMMM. Var det måske for billigt? Sidste år, Anton Berg, 600g, var på Menykort, tænk så at man lige opdagede, laaangt over sidste holdbarheds dato. Fordi hele indholdet var små grå stykker. Hmmm. Hvad sker der for Meny?
Stor ros til jeres delikatesse. Super lækker julefrokost-anretning vi hentede, alt var rigtigt lækkert, største anbefaling her fra
Deres sandwicher er meget modnede, nogen kalder det vintage. Der er aldrig et smil på de her folk og de kigger aldrig kunderne i øjnene, det kan der selvfølgelig være en grund til! Det skal siges at deres vinudvalg er til ug. Et mærkværdigt kompakt skuespil.
Afhentning af pakker er kun muligt indtil 18 i hverdage, da det åbenbart går ind under bagerens ansvar.
Skulle købe sodavand og endte med at finde 15+ cola zero lemon, som var for gamle.
Godt nok ked af at se en Meny butik som denne når man til hverdag er kunde i Meny i Kalundborg. Ankom mandag 16.30. Ingen betjening i slagteren. Beskidte kølediske der hvor der var tomt. Ikke noget udvalg af friskbagt flute eller andet lyst brød til aftensmaden tappas. Personalet sjusket i tøjet og ikke smilende Eneste + jeg kan give er at priserne stort set er de samme som i Kalundborg.
Fint supermarked med stort udvalg. Desværre er priserne meget høje, så jeg handler her sjældent.
Et af de bedste steder i Odense. Meget serviceminded medarbejder og stort udvalg.
Prisen for en pakke almindelige vådservietter ligger i det fleste butikker på ml. Kr. 10,- og kr. 15,- men i Meny på Hjallesevej vil de simpelthen have 40 kr.!!!! Da jeg nævner det for damen ved kassen, undersøger hun ikke om prisen stemmer, hvilket hun burde have gjort.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Meny med offentlig transport


Mågebakken (Odense Kommune) 310 måler
75
Mågebakken (Odense Kommune) 310 måler
75
Dragebakken (Odense Kommune) 380 måler
75
Dragebakken (Odense Kommune) 430 måler
75
Vestre Boulevard (Odense Kommune) 440 måler
151
152
152N
153

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Meny.

Odense dagligvarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Mågebakken 4-6 placering, hvordan kan jeg gå. Meny adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Meny. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Meny med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Bilka Bilka 6 km Vi handlede ind sidst på dagen og var nærmest ved at blive kært ned op til flere gang...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik