facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Mentor Retail

"Der er mange gode grunde til at besøge BIG Shoppingcenter allerede i dag.Vi tilbyder vores kunder måske nok landets største butikker, og dermed også et langt større udvalg af varer end man kan opleve i mange andre centre. Vi har derfor også de bedste tilbud, og de sjoveste oplevelser gennem det spændende butiksmix, et veloplagt og serviceminded personale og en række sjove aktiviteter. Kan du lide at shoppe, spise på de bedste restauranter og cafeer samt at få mange, sjove oplevelser, så er BIG Shoppingcenter et besøg værd.I Big Shoppingcenter byder vi alle velkommen, og arbejder løbende på at gøre centeret så interessant som muligt for flest mulige potentielle kunder."
Adresse: Transformervej 19 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 20 99 45 41
By: Herlev
Rute: Transformervej 19
Postnummer: 2730


Nærliggende lignende virksomheder
Copen House Copen House 0 måler
Skoringen Skoringen 2 km Havde fået et par sko i gave, som skulle byttes da de ikke sad særlig godt. Det tog l...
Eva Sko Eva Sko 2 km
Koksi Koksi 3 km
Aslak Nørgaard Aslak Nørgaard 3 km "Aslak Nørgaard A/S blev grundlagt i 1918. Vi sælger artikler til sko og skorepa...
jem & fix Herlev jem & fix Herlev 3 km Oversat af Google hver gang jeg finder det jeg skal bruge! Meget venlig service, mege...
Mjuk Mjuk 3 km
Anmeldelser
Hvis dette center var bygget i 1996, vil Herlev havde fået et bedre center med en Bilka. Pga. nogle få protester, blev Center ikke til noget i 1996. Dette center er bygget meget hurtigt uden arkitektonisk ambition kun for profit. Husk indstille P-skiven. P-vagterne er altid tilstede.
Ikke så stort, men har de fleste kendte store butikker en restaurant og biograf, masser p-pladser gratis parkering 2 timer og afkørsel til motorvej kun få meter der fra. Super fint, men ikke et sted jeg personligt kan bruge for mange timer.
Udvalg af butikker ok. Parkering er også god. Det der trækker ned er det helt hjernedøde setup med indkøbsvogne. Der er 5-6 forskellige modeller og de passer ikke sammen - du skal formentlig helt tilbage til butikken for at aflevere og kan i 9 ud af 10 tilfælde ikke finde et sted i de mange skure på p-pladserne, som du kan returnere vognen i - totalt mærkeligt at der ikke er en Big standard.
Centret er såmænd fint, men de har valgt den mest griske parkeringskontrol service af alle, som benytter enhver mulighed for at udstede bøder og kaster sig over biler minutter efter de parkerer... Der bør virkelig overvejes at behandle kunder bedre når centret er indrettet til bilister
Jeg er færdig med at shoppe i BIG, til dels pga de griske P-vagter. Sørgeligt at stedet ikke er mere kundevenligt. Den 3. P-bøde gjorde udslaget, og iøvrigt er hele området uden sjæl, varme og charme !
Der er to timers gratis parkering på gadeplan, efter dét, falder "hammeren", hvis du ikke når at rykke bilen på sekundet. Virkeligt ærgerligt at p-vagterne er så aggressive . Derfor får Big centret kun én privat stjerne af mig. Men Big har et ok udvalg af store butikker med godt sortiment. Biografen er god og rummelig, med bløde sæder, der kan rykkes tilbage til liggestilling og dét giver de 3 stjerner .
Big bio... Vidunderligt personale der glædeligt betjente os med vores alt for dyre slik, men hey!! det er jo bare en del af oplevelsen, når man skal flotte sig med lillemor.
Nogle gode butikker. Men p-vagterne er emsige. Og det kan være lidt svært at komme ind til p-pladserne. Pladserne er egentlig fine og der er nok af dem. Men indkørslen er lidt besværlig. Kan anbefale at kører op på taget.
Lyder federe end det er ‍ god konkurrence, når de forsøger at blanke dig noget ekstra på, hos power. Går du bare over på den anden side til elgiganten
Cafe A Dejlig brunch, Sandwich og snitzler. Smagte udemærket til prisen. God og hurtig betjening.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik