facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Mennesket ved Havet

Mennesket ved Havet
Adresse: Sædding Strandvej , 6710 Esbjerg N
By: Esbjerg N
Rute: Sædding Strandvej
Postnummer: 6710



relaterede søgninger: Mennesket ved havet analyse, Mennesket ved Havet tæer, De 4 hvide mænd Esbjerg adresse, De fire hvide mænd Esbjerg, Steinfiguren Dänemark, Die weißen Riesen von Jütland, Der Mensch am Meer, Esbjerg Wasserturm
Anmeldelser
Sikke et sted , endelig fik vi set det.Nu mangler vi bare ar se når vandet stiger. Hvornår gør det, det, og hvor ser man det bedst fra?
4 siddende mandsstatuer. Det blev finansieret af kommunen og andre sponsorer.
Kan ses meget langt væk. Helt fantastisk med de hvide mænd
Flot sted, kan anbefale en god gåtur
Super smuk strand. Man kan gå langs hele stranden og det var en virkelig skøn tur. Statuerne er fire hvide mænd og ja de er imponerede rent størrelsesmæssigt, men det var det. Stranden er dog virkelig smuk og det var en spøjs oplevelse er være der ved lavvande.
Flot Strand og skulpturerne er et besøg værd
I Esbjerg hedder de bare “De hvide mænd”. De er nu et af de meste kendte symboler for Esbjerg, men sådan startede det bestemt ikke. Mennesket ved havet blev opstillet i en tid, hvor der var bus-strejke i Esbjerg, og hvor mange synes at mændene var det grimmeste overhovedet, så de kom til at hedde: “De venter på bussen”. Der har været tegnet grafitti på dem, og de har været udsmykket med nissehuer, men uagtet hvad så ændre det ikke på, at Mennesket ved havet er blevet et varetegn for Esbjerg, og måske endda bedre kendt end vores Vandtårn eller Blue Walter Arena. Det er altid en fryd at se mændene - dette uagtet vejret. En tur til vandet er typisk en tur forbi mændene. En sjov detalje: prøv at tælle tæerne på hver enkelt mand, og prøv efterfølgende at lægge tallet sammen.
Flotte figurer, spændende at se i virkeligheden. Dejligt med borde og bænke vi kunne sidde og spise frokost ved. meget velbesøgt sted. Gode muligheder for gå ture i området. Svært at få en parkeringsplads.
Pænt besøgt på alm. mandag sidst i maj. God P-pladser og ok toiletter.
Rigtig flot sted, med dey skønneste udsigt over både hav og by. Let at komme op til og gode muligheder for at sidde og nyde udsigten
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Mennesket ved Havet med offentlig transport


Sædding Strandvej V Idrætsvej (Esbjerg) 260 måler
13
Sædding Strandvej V Idrætsvej (Esbjerg) 290 måler
13
Sædding Strandvej V Jerrigsvej (Esbjerg) 340 måler
13
Sædding Strandvej V Jerrigsvej (Esbjerg) 450 måler
13
Fyrparken midt (Esbjerg) 470 måler
11
12
13
15

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Mennesket ved Havet.

Esbjerg n vartegn og historiske bygninger

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Sædding Strandvej esbjerg n lokale perler placering, hvordan kan jeg gå. Mennesket ved Havet adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Mennesket ved Havet. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mennesket ved Havet med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik