facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Memphis Mansion Randers

Memphis Mansion Randers
"Memphis Mansion er en hyldest til Kongen af Rock’n’Roll og The Man In Black. Det er de eneste Elvis og Johnny Cash Museer udenfor USA. Du finder desuden vores amerikanske diner Highway 51, souvenirshops, selskabs– og mødelokaler. Vi afholder jævnligt koncerter, rundvisninger og events."
Adresse: Graceland Randers Vej 3 , 8960 Randers Sø
Telefonnummer: 86 42 96 96
By: Randers Sø
Rute: Graceland Randers Vej 3
Postnummer: 8960



relaterede søgninger: Memphis Mansion Randers solgt, Memphis Mansion tilbud, Memphis Mansion Kommende Begivenheder, Graceland Randers, Graceland Memphis, Elvis Museum Randers pris, Graceland Randers Vej 3, Graceland Mansion
Anmeldelser
Elvis Presley og hans liv genfortælles med flotte billeder og en enestående samling samt den flotte røde Lincoln. Vi var på rundvisning med Henrik som viser engagement og udstråler glæde over at vi er interesseret i at se og høre historien om Elvis...og dette blev komplimenteret af filmen i den lille biograf. Vi spiste en lækker burger med pommes frites samt glædede os over at vi kunne vælge en Brown Ale fra det lokale bryghus i Randers. Et besøg værd og afsæt gerne 4-5 timer.
Super fint og flot og inspirerende museum. Henrik er en dygtig og meget entusiastisk fortæller, imponerende det han har formået, og fint at blive klogere på "the king". Selskabet vi var i her til aften, fik en lækker menu, dog var portionerne meget små og ventetiden i mellem hver ret lidt for lang underbyggetaf mængden. Vi havde vundet billetter til arrangementet gennem Bysekretariatet, så det var gratis for os. Men havde jeg betalt for det, havde jeg nok været lidt utilfreds med mængden, omend der smagsmæssigt intet var at sætte en finger på. Men vi var nødt til at spise mere da vi kom hjem for at blive ordentligt mætte. Alt i alt en fin oplevelse at få med, hvorfor 4 stjerner.
Vi var forbi kun for at spise burgerne er rigtig gode og sødt og venligt personale. Er der meget travlt venter man lidt tid på maden men den er værd og vente på.BesøgstidspunktWeekendVentetid10-30 min.
Selvom jeg ikke er interesseret i Elvis var det stadig en interessant oplevelse, det er virkelig flot og gennemført
Det er helt fantastisk Museum, rigtig hyggeligt og flot fortælling om Elvis Presley
Da læste at Graceland blev bygget i Danmark har jeg glædet mig til at se det. Desværre står jeg lidt med en blandet følelse bagefter. Museet i kælderen er super og gennemført flot, men havde troet at når de havde bygget huset var de forskellige værelser i huset også bygget fx the jungle room mm. Så troede at huset var bygget 1:1 indvendigt som tro kopi af Graceland.
Det var en dejlig oplevelse. Mine forældre var fans, så nu fik jeg set en del af de ting som mine forældre har snakket omBesøgstidspunktWeekendVentetidIngen ventetidReservation anbefalesNej
Det her sted er helt klart et besøg værd. Der er ingen tvivl om, at det er folk med en oprigtig passion der har dette sted, som virkelig gør det til en oplevelse at besøge. I deres restaurant er personalets tøj spot on, og det er gennemført på den mest fantastiske måde.
Et besøg værd, god historie, og selvfølgelig godt musik
En godt museum til Elvis fans med levende musik spillet på godt niveau. Bestemt værd at besøge. Man kan også købe nogle Elvis gadgets og CDs samt vinyl LPs. Der er restaurant på stedet.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Memphis Mansion Randers med offentlig transport


Århusvej/Hammelvej (Randers Kom) 80 måler
217
221
Århusvej/Hammelvej (Randers Kom) 120 måler
217
221
223
Århusvej/Hammelvej (Randers Kom) 130 måler
223
Århusvej/Paderup Boulevard (Randers Kom) 370 måler
118
217
221
Paderup Boulevard/Århusvej (Randers Kom) 430 måler
118
1A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Memphis Mansion Randers.

Randers sø vinylplader

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Graceland Randers Vej 3 randers sø museer placering, hvordan kan jeg gå. Memphis Mansion Randers adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Memphis Mansion Randers. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Memphis Mansion Randers med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik