facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Mellem Jyder

Mellem Jyder
Adresse: Juulsbakke 3 , 8400 Ebeltoft
Telefonnummer: 86 34 11 23
By: Ebeltoft
Rute: Juulsbakke 3
Postnummer: 8400



relaterede søgninger: Mellem Jyder åbningstider, Mellem Jyder menu, Mellem Jyder Take away, Restaurant Ebeltoft, Mellem Jyder nytårsmenu, Den Gamle Kro Ebeltoft, Take away Ebeltoft, Cafe Ebeltoft
Anmeldelser
Vi har spist godt her ved en række lejligheder, serveret af opmærksom og venlig betjening. Restaurantens traditionelle indretning understreger beliggenheden og omgivelserne: ingen chic-Micki men en behagelig atmosfære og prioritet på maden: lækker og rimelige priser. Vi kommer tilbage. Udo
Maden var god og hvis det kun var maden ville stedet få 4 stjerner. Tjeneren var sød, men dog også meget langsom. Fra forretten til at han tog vores tallerkener havde vi sidder i 45 min før der skete noget - og de virkede mere som om han var mere interesseret i at tale med andre end at betjene borde, dog var han flink når han var her. Hovedretten kom ca 1 time totalt efter forretten var spist og det var alt for lang tid at vente. Vi kommer gerne igen, men håber serveringen bliver lidt hurtigere næste gang.
Mega hyggeligt sted. Sad udenfor i solen på en sensommerdag. Hurtig og venlig betjening. Vores frokost var lækker og det til rimelige penge. Godt sted at medbringe selv børn.
Meget lækkert. Masser af lækre friske råvarer. Kompetente unge mennesker der serverede. Meget hyggeligt i gårdhaven. Intet at klage over Mad: 5/5
Dejligt men travlt sted. Der var fuldt booket til frokost en helt almindelig lørdag i oktober, så bestil bord i god tid. Traditionel dansk mad. Vi var fire personer og to valgte stjerneskud, en dagens platte og den sidste en sildetallerken. Alt var lækkert, velsmagende og pænt anrettet. Prisen var overraskende lav, men det er jo ikke en ulempe.
Fantastisk lille sted med lækker beliggenhed og super service. Maden var super god og personalet var søde. Vejret var jo 100% i orden så vi kommer gerne igen.
Simpelthen den bedste frokostplatte vi nogenside har fået. Mens hvalpen sov på en stol nød vi den hyggelige gårdhave og nød maden. Noget helt særligt.
Giga postiv oplevelse i går! Fremragende fiskeplatte, kan varmt anbefales. Huset fra 1610 er top charmerende. Og den enlige tjener spurtede rundt, men på en imponerende rolig og effektiv facon, hvor hun formåede at bevare overblikket over bestillinger, afrydning og afregning - hun fortjener lønforhøjelse! Alt i alt en kanon oplevelse!
Spiste i en lækker have. Behagelig personale. God mad. Fornuftig priserMad: 4/5
Har været hos mellem jyder mange gange, men blev ekstremt skuffet. Betjeningen var så ubehøvlet at vi simpelthen gik igen - så ingen stjerne skud denne gang - og der går laaaaaaang tid inden jeg kommer igen. Gammal anmeldelse: Østjyllands bedste stjerneskud?
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik