facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Megabeat

Megabeat
Adresse: Enghavevej 4 , 1674 København
Telefonnummer: 31 22 42 52
By: København
Rute: Enghavevej 4
Postnummer: 1674


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Meget fornemme lokaler til musikproduktion og mix inkl. rigtigt gode tilhørende faciliteter såsom flot køkken. Flink og hjælpsom udlejer, og der var også fuldstændigt styr på kontrakt og alt andet praktisk omkring udlejningen. Hvis man værdsætter ordnede forhold, så er Megabeat helt sikkert stedet for dig.
Gode lokaler, super beliggenhed og den bedste udlejer. Vi er 3 piger der har studie herinde sammen og det fungerer bare super godt.
Faciliteterne er bare i orden og udlejer er altid venlig og løsningsorienteret. Kan helt klart anbefale stedet, hvis man leder efter et fedt lydstudie. Stor ros herfra.
Super fede studier på Københavns bedste lokation. Professionelt miljø og gode faciliteter. Der er styr på det hele. Stor anbefaling herfra!
Alt hvad man ønsker sig af moderne og professionelle lokaler til lydstudier, alt er bare i orden — Og mere til! A++
Gode lokaler, og lækker beliggenhed.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik