facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for McDonald's Taastrup

McDonald's Taastrup
Klassisk, gammel fastfoodkæde, der er kendt for sine burgere og pomfritter.
Adresse: Mårkærvej 15, 2630 Taastrup, Danmark
Telefonnummer: 43 71 08 50
By: Taastrup
Rute: Mårkærvej
Gadenummer: 15
Postnummer: 2630


Åbningstider

mandag: 08.00–01.00
tirsdag: 08.00–01.00
onsdag: 08.00–01.00
torsdag: 08.00–01.00
fredag: 08.00–02.00
lørdag: 08.00–02.00
søndag: 08.00–01.00

Nærliggende lignende virksomheder
Sunset Boulevard Sunset Boulevard 235 måler
Anmeldelser
Jeg bestilte wolt fra denne her McDonald’s og da de havde glemt og give mig en sugerøre, tænkte jeg på og drikke uden et låg. Det her var det første inde i min drik. En død flue Det mega klamt, pas på med spise her hvertfald.
Ankom ved drive-in, og der var ingen kø. I mens jeg venter, kom der en bil mere, hvorefter 2 minutters vente tid, får vi besked via højtaleren at der vil være noget vente tid, før at de kan acceptere vores ordre. Nr2 bil valgte så at forlade drive-in, hvilket jeg også burde have gjort. Der gik så 10 minutter før at min ordre blev taget via drive-in. Hvorefter at jeg ved betaling ikke kan få kvitteringen for min ordre og jeg bliver bedt om at køre videre. Derefter skal jeg så vente 4 minutter yderligere, på 1 McFlurry.nnServicen har været langsom førhen, dog ikke så langsom som denne gang.
Var inden om aften med nogle venner og der var dejligt pænt og rent og så var det en af de gange hvor medarbejderne kunne smile og være imødekommende
Et OK pitstop med familien. Der var koldt og beskidt i Familieafdelingen hvor legepladsen er placeret. Maden var rimelig men prisen er høj i forhold til hvad man får.nMaden blev leveret til vores bord af en smilende medarbejder hvilket var meget fint.nDet er ikke et sted vi tænker at komme tilbage til foreløbig.
Meget travl, skraldespandene blev ikke tømt og var overfyldte. Maden, som i forvejen ikke er den bedste, var tør og virkede en smule overtilberedt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik