facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for McDonald's Randersvej

McDonald's Randersvej
Klassisk, gammel fastfoodkæde, der er kendt for sine burgere og pomfritter.
Adresse: Randersvej 150, 8200 Aarhus N, Danmark
Telefonnummer: 86 16 66 64
By: Aarhus
Rute: Randersvej
Gadenummer: 150
Postnummer: 8200


Åbningstider

mandag: 08.00–02.00
tirsdag: 08.00–02.00
onsdag: 08.00–02.00
torsdag: 08.00–02.00
fredag: 08.00–05.00
lørdag: 08.00–05.00
søndag: 08.00–02.00

Nærliggende lignende virksomheder
McDonald's Telefontorvet McDonald's Telefontorvet 3 km Klassisk, gammel fastfoodkæde, der er kendt for sine burgere og pomfritter.
Anmeldelser
Tjaa, maden smager vel på den samme måde, og der bliver vel brugt de samme ingredienser, så det er jo godt nok, men opbygningen af burgeren har flere gange ofte ift. antallet af gange jeg har været der været imponerende dårligt. Det har mere været brød med salat og kød til, end det har været en bruger. Lidt ærgerligt, når man for en gang skyld synes at man skal prøve sådan en ordentlig homestyle burger. Tager gerne en anden mc i Århus hvis muligt.
Jeg var så dum at give McDonalds en chance til og så kunne jeg lære det.nnFor igen på trods af at jeg denne gang bestilte på computeren inde og ikke via bilen fik jeg ikke al den mad som jeg HAR BETALT FOR.nDet er SÅ frusterende at komme hjem og fordele maden, for så at finde ud af at der mangler noget…igen.nKan det virkelig passe at man skal stå og tjekke alle poserne igennem før man går derfra?!?
Mest ynkelige burger jeg nogensinde har fået.nVed godt det blot var en ussel hamburger til 12,-, og de havde travlt, men alligevel..... Og den var næsten køleskabskold :-
Mc D. Har sparet så meget at du kun kan bestille mad fra en computer. Og hvis man ikke forstår menuen, da man ikke kan få en introduktion nogen steder, ej heller af personalet. Så må man opgive at bestille noget af betydning. Virkelig lavt.
Umiddelbart en af de bedre McDonalds i Aarhus, men appen fungerer af en eller anden årsag ikke på denne restaurant som den eneste i Aarhus og man kan derfor ikke bruge den ellers ganske fine app til mobilbestillinger. Deres måde at reagere på og håndtere det, imponerede på ingen måde.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik