facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for McDonald's Herlev

McDonald's Herlev
Klassisk, gammel fastfoodkæde, der er kendt for sine burgere og pomfritter.
Adresse: Mileparken 39, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 88 80 80 71
By: Herlev
Rute: Mileparken
Gadenummer: 39
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 08.00–01.00
tirsdag: 08.00–01.00
onsdag: 08.00–01.00
torsdag: 08.00–01.00
fredag: 08.00–02.00
lørdag: 08.00–02.00
søndag: 08.00–01.00

Anmeldelser
Kryds fingre for at din ordre er i orden for maden er fin.nServicen er så noget andet.nVar så heldig at finde en flue i min cola da den var drukket færdig.nJeg gjorde personalet opmærksom på dette, og her kunne de så kun tilbyde mig en ny cola, hvilket jeg ikke just stod og trængte til.
Træls at komme hjem og opdage, at man har fået noget andet, end det man har bestilt. Det gider jeg ikke udsætte mug selv for igen.
Utrolig dårlig betjening , gider dårligt at betjene + åbner 15 min over kl 8 høre ikke hvilken kaffe man vil have og levere forkert antal kaffe. Rigtig kedelig og trist besøg forket sted at lægge penge. Øv
Meget meget dårlig Betjening.nDriving service utrolig dårlig og ikke efter rækkefølge og når jeg spået at hvorfor gå det ikke efter rækkefølge. Få man svar at sådan er det med en meget dårlig tone og bliver spået vil du så bestille eller hvad og hvis ikke så skulle jeg forlod område og hvis ikke så vil de ringe efter politi .jeg spået efter bestyre hvor jeg skulle klage så viser det at det var ham som var bestyre i det M . .jeg synes de skal skamme sig.
Rigtig tilfreds med dette sted. Vi havde en kat med, men vi sad udenfor og der var ingen der klagede over hende. Vi bestilte mad hvor nogle ting skulle ikke være i burgeren. Dette blev gjort rigtigt. Kan kun anbefale.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik