facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for McDonald's Gentofte

McDonald's Gentofte
Klassisk, gammel fastfoodkæde, der er kendt for sine burgere og pomfritter.
Adresse: Nybrovej 2, 2820 Gentofte, Danmark
Telefonnummer: 39 76 28 28
By: Gentofte
Rute: Nybrovej
Gadenummer: 2
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: 08.00–01.00
tirsdag: 08.00–01.00
onsdag: 08.00–01.00
torsdag: 08.00–02.00
fredag: 08.00–02.00
lørdag: 08.00–02.00
søndag: 08.00–01.00

Anmeldelser
Beskidt McDonald's oplevelse.nnBordene flyder med affald fra tidligere kunder og der ligger gamle mad og plastik under bordene, affalds stativerne er overfyldte.nnDer mangler toilet papir og sæbe på de overpisset toiletter som ikke virker til at være gjort rent I en evighed.nnMaden er som det plejer at være, ikke noget at skrive hjem om, men legepladsen syntes at være et hit hos de mindste.
Elendig indretning af McDrive. Nogle simple gule linjer på asfalten kunne gøre hele forskellen, men nej, det skal åbenbart være et anarkistisk kaos som spreder sig helt ned til Ikea. Maden var spiselig men kedelig, som det jo er på McD drive-in i 90% af tilfældene. Halvbløde fritter, halvflad sodavand og burgere uden nok dressing.
Jeg har taget på denne fine resturante med min kone og valgte at bestille den skønne mcdonalds deluxe kyllinge burger, de slod min ordre ud før tid og tabte kyllinge ig hurtigt tog den op igen. Meget beskidt oplevelse og pommes fritterne var gamle og rynkede som jeg ved ikke hvad.
Altså de smiler altid til mig. Lidt dyrt men herre gud giv mig en printer i happy meal og jeg kommer tilbage .
Rengøringen halter gevaldigt. Altid fyldte skraldespande og beskidte borde. Derfor kun 2 stjerner i service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik