facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Maximum Odense

Maximum Odense
Bowlingsted med flere baner med en gokartbane og indendørs minigolf samt møde- og eventlokale.
Adresse: Grønløkken 3, 5000 Odense, Danmark
Telefonnummer: 70 11 11 55
By: Odense
Rute: Grønløkken
Gadenummer: 3
Postnummer: 5000


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: 12.00–21.00
onsdag: 12.00–21.00
torsdag: 12.00–21.00
fredag: 12.00–00.00
lørdag: 10.00–00.00
søndag: 10.00–21.00

Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Jeg var inde og bowle om aftem fra klokken 22:00 til 23:00, og jeg vil sige jeg blev stort skuffet over måden personalet arrangerede konkurrencer for der var ingen. Jeg gik op for at nævne det for en mandlig ansat, og han sagde det skal han nok fikse og der kommer nogle om lidt, hvilket så ikke blev til noget men konkurrencer kunne han holde med hvad der virkede til for mit synspunkt at være venner fra nogle af banerne, og dermed give dem lidt gevinster.
Beskidt sted med generelt manglende hygiejne. Sko bliver ikke rengjort imellem brug og toiletter er ulækre. Kegler bliver løftet tilbage på plads af snore, så nogle gange vælter kegler på mærkelig vis. Venligt personale og rigtig god funktionalitet i tablet betjeningsmodul, derfor de 2 stjerner i stedet for 1.nPriser på drikkevarer er høje men ikke ikke uforventeligt høje
Fantastisk spisested og fin bowlinghal.nMen de snyder med deres gavekort.nFik et med spisning og bowling for 4 personer. Men da vi skulle bruge det, så fik vi kun 4 gange bowling. Da overskriften var noget med jul og det var givet om sommeren, så havde de streget overskriften over. De mente så også at spisningen var streget, selvom enden på stregen kun rørte et bogstav på denne linje, så vi troede, at vi skulle have spisning og bowling. Men måtte betale en stor ekstra regning på spisning.
Rigtig fedt sted! Overvejende flinkt og imødekommende personale. Grillbuffeten var udmærket, ikke et kæmpe udvalg men der manglede ikke noget og alt kødet var mørt. Gokart var også super fedt! Bowling faciliteterne var okay, og servicen var ok. Escape rooms var fine og udfordrende, men der var dog rigtig varmt i hele maximum og absolut værst i escape rooms.
De har skiftet til snore holdte kegler. Hold kæft hvor ringe og billigt. De opfører sig overhovedet ikke som “rigtige” kegler. Der er slet ikke noget “slam” når man rammer godt.nnGå et andet sted hen indtil de får lavet en rigtig bowlingbane igen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik