facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Maxi Pizza & Grill

Adresse: Brådhusvej 1 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 76 26 71 21
By: Horsens
Rute: Brådhusvej 1
Postnummer: 8700



relaterede søgninger: Just Eat Horsens, Aspendos Horsens, ABC Pizza, Ramo's Pizza, Aspendos Just Eat, Ramos Pizza
Nærliggende lignende virksomheder
Frandsen Frugt A/S Frandsen Frugt A/S 6 km De har altid noget godt frugt og grønt
Anmeldelser
Gode pommes, supergode durun. Pizza er klart bedre end gennemsnittet. Ny ejer 2022 trækker desværre ned på anmeldelsen: Opkrævning på 4kr for en pose de ikke benytter? Pludselig koster levering 35kr - det samme som på Just Eat.
Ringer 45 min efter jeg har bestilt og siger "de har for travlt og jeg sevl skal kontakte just-eat for at få mine penge retur". Sjovt nok også lige 30 min efter de har lukket. Lad være med at støtte sådanne amatører
Da vi bestilte fik vi en "leveres senest inden kl" tid... Maden kom en time efter den tid den tid de angav vi senest ville modtage og desværre var maden kold! Det skal siges vi ringede 30 min. Efter angivet leveringstid så der var mulighed for at informere om evt forsinkelser.
Det kan godt værre i ikke tag Corona alvorlig. Og jeres kunder gør det. Og bedre jer om at stille lederen på trappen. Så afviser i kunde. Er det god kunde service. Ikke i min verden. Dårlig kunde pleje tak for mad.
God burger- en del over forventning! De har dog ikke salatmayonnaise : Vi kommer helt sikkert tilbage.
Lørdag den 11-11-2017 var jeg 19 år, da jeg bestilte en pizza hos Maxi Pizza Og Grill. Jeg er nu blevet 24 og venter stadig på den pizza, som skulle komme "senest 20.25" d. 11-11-2017.
Rigtig god pizza fyldt med smag. God bund. Hurtig betjening. Eneste minus er at pizzaen godt kunne have været lidt større.
Godt med fyld og lækre Pizzadeje og god bund. Deres Maxi ruller er byens bedste
Lækkert mad Men det bliver spænde kommer en ny ejer .....
De er super søde der og rigtig god pizza der fra
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik