facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Matas

"Matas Glostrup Shoppingcenter, Find Makeup, hudpleje, parfume, personlig pleje og helseprodukter. Matas spænder bredt, og har siden år 1949 været blandt danskernes absolutte favoritter. Her finder du nemlig altid et stort udvalg inden for Matas egen stribeserie, samt de bedste danske og internationale brands inden for makeup, creme, neglelak, parfumer, personlig pleje og meget andet. Så kom forbi Matas i de hyggelige omgivelser i Glostrup og find alt til din skønheds- og sundhedshylde."
Adresse: Glostrup Storcenter 26 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 43 96 04 71
By: Glostrup
Rute: Glostrup Storcenter 26
Postnummer: 2600


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-16:00


relaterede søgninger: Glostrup Center butikker
Anmeldelser
Ekstrem dårlig service og virker ligeglad med kundens behov. Jeg blev dog heldigvis hjulpet af en sød medarbejder, dog var hendes overordnet ekstrem flabet over for hende og sagde ting som "jeg kan simpelthen ikke forstå hvad du siger" og da medarbejderen spurgte hende omkring det produkt jeg skulle købe fik hun et flabet svar "det kan du dog læse på bagsiden af produktet". Man følte sig stresset og ikke særlig velkommen i butikken Det er ikke kundens skyld at der er mangel på personale i butikken eller at man har travlt. Den overordnet, som jeg tror hun var, havde mangel på service, respekt og godt humor. Stor respekt til medarbejderen der fandt sig i hendes dårlig opførsel.
Mest fantastiske service af Michelle i Matas Glostrupcenteret. Super smilende, imødekommende, og ekstrem serviceminded ville ønske ALLE Matas medarbejdere, var så fantastiske som hende.
Flot og rren butik med orden i sortimentet. Medarbejderene er altid søde og klar til at give råd
Stor overskuelig butik, med et servilt og imødekommende personale. Varerne er opstillet indbydende og meget pænt, derfor er det meget let at finde, de varer man er kommet for at købe. Personalet er meget vidende om de forskellige produkter. Kan altid hjælpe med et godt råd og svare på spørgsmål , ved de det ikke, finder de kollega, der har svaret. Er virkelig anbefalelsesværdig Mvh Pia Birch PS har også mange kundearrangementer
Jeg er glad for Matas. Men der er stor forskel på personalets kompetencer og service niveau. Jeg har fået virkelig god og brugbar vejledning af nogle af deres medarbejdere. Og det modsatte af nogle der ikke vidste hvad de snakkede og som ikke spurgte deres kolleger til råds, men som blot talte mig efter munden.
Matrealist det var engang! Nu er det et dyrt parfumeri. Det er blevet småt meget småt!!! Når man køber gavekort, er gave indpakningen sparet bort og blevet til en lille hvid pose. Kan det blive mindre - ØV - ØV - meget ØV!!!!
Bare vildt dårligt service... tror kun jeg har oplevede god service en gang før der inde
Butikken er lidt rodet og meget lille med wt dårligt udvalg. Servicen er svingende.
Oversat af Google okay Original tekst Okay
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Matas med offentlig transport


Glostrup Centret (Banegårdsvej) 90 måler
166
9A
Glostrup Centret (Hovedvejen) 180 måler
166
847
93N
9A
Glostrup St. 200 måler
500S
Glostrup St. (Banegårdspladsen) 210 måler
300S
847
Glostrup St. (Sydvestvej) 210 måler
300S
500S

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik