facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Matas

"Matas Ishøj Lille Torv, Find Makeup, hudpleje, parfume, personlig pleje og helseprodukter. Matas spænder bredt, og har siden år 1949 været blandt danskernes absolutte favoritter. Her finder du nemlig altid et stort udvalg inden for Matas egen stribeserie, samt de bedste danske og internationale brands inden for makeup, creme, neglelak, parfumer, personlig pleje og meget andet.Så kom forbi Matas i de hyggelige omgivelser i Ishøj og find alt til din skønheds- og sundhedshylde."
Adresse: Ishøj Lille Torv 2B , 2635 Ishøj
By: Ishøj
Rute: Ishøj Lille Torv 2B
Postnummer: 2635



relaterede søgninger: Panduro Ishøj, Frisører Ishøj, Change pop up Ishøj, Grønthandler Ishøj Center, Frisører i Ishøj Bycenter, Fætter BR Ishøj, Something Italian Ishøj, Ishøj bycenter Butikker
Nærliggende lignende virksomheder
Normal Normal 197 måler Flot og præsentabel butik. Butikken fremstår åben, lys og meget overskueligt. Der er...
Anmeldelser
En typisk Matas. En som ikke blev ramt af konkursen. Mange vareudbud, men samtidig noget rodet.
Man kommer der op og spørger om der er tilbud på noget man søger . Så på et tidspunkt siger den unge dame at man kan afvise en der er ubehagelig og det blev jeg så jeg har altid handlet der siden 1981 men aldrig mere . Find nogle voksne mennesker der kan styre eller behandle den foretning . God jul
Ubehagelig betjening. Jeg blev afbrudt, da jeg forsøgte at stille et neutralt spørgsmål og fik et uvenligt svar. Jeg har oplevet noget lignende i denne butik før, så den er nu helt valgt fra. Heldigvis ligger Bilka og Normal lige i nærheden, så jeg fik hvad jeg skulle bruge i dag alligevel. Jeg finder et andet sted at købe de dyre ting. Jeg kører f.eks. hellere til The Touch i Haslev end går i Matas Ishøj igen.
Super sød ekspedient der hjalp mig med at finde et produkt i går. Ikke sidste gang jeg vil vælge den matas frem for de 2 to butikker der ligger i min egen by.
Så dårlig service, jeg har været deroppe to gange på en uge, begge dage står en af medarbejderne og ligger makeup i stedet for at hjælpe kunder/mig, den ene dag stiller jeg mig op til skranken for at købe noget, men de skulle lige være færdige med deres samtale som føltes som om den tog 5min før de kunne betjene mig, jeg spørger pænt om jeg må få sådan en prøve på den parfume som stod fremme ved disken, hvor efter hun surt mumler en masse ting jeg ikke kan høre og giver mig prøven. Tror bare jeg vælger Bilka næste gang.
Fin butik - hurtig service... Men ret upersonlig betjening. Der var ikke plads til en "god dag" eller lign. Det ret ærgerligt!
Typisk Matas butik, som de fleste. Gode til at spørge om de kan hjælpe, når man ikke har brug for hjælp, samt gode til at gemme sig, når man har brug for hjælp eller vil betale.
De 5 stjerner er til Mathias. Fantastisk service, god vejledning, positiv og smilende selvom jeg kom lige før lukketid. Tak Mathias, du gav mig en god oplevelse.
Lækker butik
Skønne medarbejdere, der tilgodeser dine behov helt korrekt
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik