facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Master Bowl

Master Bowl
Adresse: Mariagervej 139, 8920 Randers, Danmark
Telefonnummer: 86 40 87 77
By: Randers
Rute: Mariagervej
Gadenummer: 139
Postnummer: 8920


Åbningstider

mandag: 13.00–21.00
tirsdag: 13.00–21.00
onsdag: 11.00–21.00
torsdag: 11.00–22.00
fredag: 13.00–23.00
lørdag: 11.00–23.00
søndag: Lukket

Anmeldelser
Var til familiearrangement til Brunch&Bowl i Randers.nDejlig brunch med løbende opfyldning, fint lokale til spisning, god tid til at nyde maden og bagefter en sjov og underholdende time for alle på bowlingbanerne. Et meget hjælpsomt og imødekommende personale. Vi havde en rigtig dejlig oplevelse!
Også denne stjerne i fortjener det ikke.nRigtig forfærdelig oplevelse , personale ligesom slaver, plus dårlig service.nLeder er uprofessionelt med medarbejdere og kunder , han har intet at gøre med at være leder ham og en anden leder som sidder ved kassen eller arbejder under uprofessionelt leder, og, hvis du prøver at deskutere med dem om så normal emne ,de spiller blinde og gider engange høre på dig bare, fordi de ikke har erfaring med proffesionel arbejde som leder.nJeg synes Randers Kommune skal send en bedre leder til sted eller bare lukke det , fordi jeg kan engang anbefalde stedet til min fjende og I fortjener så mange stjerner for jeres servicen00000.
Virkelig god oplevelse. God stemning. Høfligt og dygtigt personale. Rigtig mange gode valgmuligheder i baren. Kan klart anbefales.
Sjovt.nMen der mangler nok kugler i størrelse 8 og 9, så alle kan få.
Fungerer fint med snor i keglerne, men syntes banerne er meget glatte, så det er svært at lave strike med en skruebold
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik