facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Martinus Institut

Martinus Institut
Adresse: Mariendalsvej 94 - 96 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 34 62 80
By: Frederiksberg
Rute: Mariendalsvej 94 - 96
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Martinus' foredrag, Martinus symboler, Martinus Center Klint, Martinus webshop, Martinus Kirke, Martinus verdensbillede, Martinus Kosmologi, Martinus Center sommerhus
Nærliggende lignende virksomheder
Café Cadeau Café Cadeau 2 km Hyggelig cafe. Dog meget lills udvalg af øl
Anmeldelser
Den danske filosof Martinus institut er en smuk bygning, museum, foredrags- samt studielokation hvor man altid møder venlige, positive mennesker.
Fin, ren energi. Foredragsholderne er der for at formidler Martinus' laere og det gor de godt. Menneskeheden kunne laere meget og bedre forstar verden's situation i dag hvis de forstaede hvad Martinus sagde.
- Instituttet, der er grundlagt på Åndsvidenskaben, giver interessante svar på alle livets store spørgsmål: Er døden det definitive punktum? Findes ondskab i virkeligheden og hvad er årsagen dertil? Er Gud en realitet? Disse temaer og mange andre, belyses via foredrag, både på instituttet og 'Feriecenteret i Klint. Sidstnævnte primært i sommermånederne.
Højt til loftet på alle måder Kender lørdags foredragene som jeg holder meget af - god fin inspiration - venlige mennesker. Høj kvalitet i spirituel formidling.
Dejligt sted med en fantastisk ånd
Virkelig inspireret af foredrag
En stor oplevelse
Hyggeligt sted
Oversat af Google Her finder du nøglen til den slags mennesker. Original tekst Her finner du nøkkelen til det sånne mennesket.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Martinus Institut med offentlig transport


Fuglebakken St. 190 måler
F
Fuglebakken St. (Borups Allé) 210 måler
12
68
Fuglebakken St. (Borups Allé) 210 måler
12
68
Borups Allé (Hillerødgade) 290 måler
12
Hillerødgade (Borups Allé) 350 måler
68

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik