facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Marias

"Mama Rosa er en autentisk Italiensk restaurant placeret i hjertet af Skanderborg. I restauranten gør vi alt for at du får den bedste oplevelse. Det gør vi ved at følge vores tre kerneværdier som er: Service, Kvalitet & Autenticitet.Vi gør alt for du kan opleve et lille stykke af Italien heroppe i norden. Det gør vi med maden, musikken, stemningen og ikke mindst restauranten. Hele restauranten er nyrenoveret og dekoreret efter vi er flyttet ind. Vi har designet restauranten efter at have flytte en lille smule fra vores hjemby i Italien, op til Skanderborg hvor vi har kombineret det sammen med dansk “hygge”.På gensyn! Vi glæder os til at ser jer!"
Adresse: Stationsvej 1 , 8660 Skanderborg
Telefonnummer: 86 57 26 24
By: Skanderborg
Rute: Stationsvej 1
Postnummer: 8660



relaterede søgninger: Rosa Skanderborg, Tarantini Skanderborg, Italiensk restaurant Skanderborg, Noisette Skanderborg, Pizza Skanderborg, Café Skanderborg, Brunch Skanderborg, Frokost Skanderborg
Anmeldelser
Hyggelig restaurant, som vi havde for os selv. Desværre havde alle I selskabet en meget dårlig oplevelse af maden. Generelt manglede alle retter smag. Pastaen i pastaretten var overkogt og havde en mærkelig lugt og smag af dåsefisk. Okseburgerne var bollerne næsten sorte og bøfferne var stegt tørre. Focaciaen med kylling bollen var så tør den var umulig at skære igennem, og kyllingen var stegt helt tør. Der var bestilt aioli men der blev serveret chili mayo. Savnede at tjeneren fulgte op på maden efter servering.
Her fik jeg en af de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt i Danmark. Anderledes stil end man normalt ser. Her smager man de gode råvarer. Bunden var bagt til perfektion. Tirolese er med Mozzarella, Gorgonzola, Ricotta, Pærer, Valnødder og lufttørret skinke. Fantastisk kombination og god balance i smagen. Husets rødvin blev serveret ret koldt. Den var frisk syrlig med florale noter. Ved servering af pizzaen var temperaturen perfekt og den passede rigtig godt til maden.
Fantastisk oplevelse. Super lækker italiensk mad. Sympatisk betjening. God vin og øl. Det kan sagtens være, at man venter lidt på betjening men det er helt sikker værd at vente. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Har spist i restauranten en gang - kedelig tør burger og lang ventetid på betjening. Det var så sidste chance. Har i dag hentet 2 pastaretter takeaway. Da jeg kommer hjem og åbner bakkerne, er det næsten ingen mad i. 5 stk. Ravioli til en pris på 129,- og de er tørre. Carbonara til 99,- er kedelig. Dog skal det siges at betjeningen denne gang er sød og venlig.
Virkelig kedeligt mad..fik burger og burger bollerne var Virkelig tørre og ikke varmet. Min kæreste fik brunch. Igen med tørt brød..og varm yoghurt ..vi ventede ret længe på maden også...og vi gav næsten 400 kr for det...er så skuffetMad: 1/5
Vi opdagede først denne Venesiske perle forleden dag hvor vi bare var ude på at få en kop kaffe og en småkage Stedet emmer af venesisk charme, fra tjeneren til udsmykningen af hele stedet, med fantastiske masker og lysekroner og matguld over det hele vi kommer helt sikkert tilbage til aftens mad !!
Virkelig velsmagende mad og sød betjening. Det siger lidt om stedet at pizzabunden er bagt med surdej. Kyllingen var sprød og med en masse smag, dertil lækkert tilbehør. Stedet kan bestemt anbefales.
Var her for første gang, men jeg kommer helt sikkert igen. Et rigtig hyggeligt sted og super god, lidt utraditionel brunch. Kan varmt anbefales Mad: 5/5
Rigtig lækker mad, flinkt personale. Stemningen var manglende, vi var meget for i restauranten, men det skyldes nok mest af alt at der var vigtig håndbold i fjernsynet. Så i den forstand havde vi stort set restauranten for os selv. Vegetarretter: Der findes vegetar retter på menukortet
De plejede at have byens bedste pizza, og jeg håber så meget på at de får det igen. Desværre har pizzaerne været virkeligt dårlige de sidste par gange. Tørre i sådan en grad at kanterne var uspiselige og bunden i det hele taget smagte af dags gammelt brød. Så ærgerligt for de plejer at være så gode. Jeg har prøvet at kontakte dem og give lidt konstruktiv kritik sammen med en masse ros men de virker ret så ligeglade.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Marias med offentlig transport


Stilling/Århusvej (Skanderborg Kom) 110 måler
200
Stilling/Århusvej (Skanderborg Kom) 140 måler
200
Gramvej/Stilling Byvej (Skanderborg Kom) 260 måler
200
Gramvej/Stilling Byvej (Skanderborg Kom) 370 måler
200

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik