facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for ManuVision Huset København

ManuVision Huset København
"ManuVision Kropsterapi er en behandlingsform, der behandler fysiske og psykiske lidelser gennem kroppen. Afsættet er, at krop og psyke hænger sammen. Hvis der er smerte i kroppen, påvirker det psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen. Det er altid kroppen, som først gør opmærksom på, at noget er galt. Og det er kroppen, som lider under konsekvenserne af alle vores handlinger – eller mangel på samme.Manuvision Træning er en blid, effektiv træningsform, der tager udgangspunkt i vores kropterapi.Manuvision Uddannelsen uddanner nye kropsterapeuter hvert år, både i København og Aarhus. Uddannelsen er en 2 årig mesterlære uddannelse med fokus på nervesystemet, relation og indføling."
Adresse: Bernhard Bangs Allé 25 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 35 10 88 33
By: Frederiksberg
Rute: Bernhard Bangs Allé 25
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 09:00-16:00
Tirsdag: 09:00-16:00
Onsdag: 09:00-16:00
Torsdag: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-16:00


relaterede søgninger: Manuvision uddannelse pris, Manuvision grundlægger, Hvad er Manuvision, Manuvision træning, Manuvision Aalborg, Manuvision vejle, Manuvision Odense, Manuvision Risskov
Nærliggende lignende virksomheder
Helsekompagniet Danmark Helsekompagniet Danmark 721 måler Oversat af Google Hanne er rigtig god og jeg kan varmt anbefale hende. Professionel, ...
Vitalterapeuten Vitalterapeuten 819 måler
Zenzes Wellness by Winding Zenzes Wellness by Winding 3 km Eddy er en fantastisk behandler. Vidende og intuitiv, et behageligt menneske og jeg f...
Anmeldelser
Prisen er høj, men det er alle pengene værd. Jeg føler mig som et nyt menneske, hvergang jeg træder ud efter en behandling. Du får ikke bare en kropslige behandling, men også mental.
Jeg er 81 år, dyrker Yoga og troede jeg var “superwoman” så jeg flyttede en stor blomsterkumme helt alene. Av for pokker, det skulle jeg aldrig have gjort, det gav et smertefuldt hold i ryggen. Heldigvis var jeg så heldig, at møde Lars på yogakursus på Kreta og efter 2 behandlinger var jeg ovenpå igen. Bare så vidunderligt.
Lokationen er god , men synes jeg har haft bedre resultat hos body sds. Kunne også forstå på behandleren at ManuVision er en fuldstændig kopi d. . Derfor vil jeg hellere vælge det rigtige .
Jeg har kun oplevet helt unikke og nærværende behandlinger af dem jeg har prøvet: Mette Sten, Kristoffer Galvind Kjær og Morten Menzer.
Ser frem til næste behandling! Fantastisk koncentreret samtale og kropsbehandling i stærk forening: ikke et minut spildt!
Spændende tilgang til behandling. Dedikerede personer
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til ManuVision Huset København med offentlig transport


Tesdorpfsvej (Bernhard Bangs Allé) 50 måler
37
Tesdorpfsvej (Bernhard Bangs Allé) 70 måler
37
Dalgas Have, Lindevang St. (Bernhard Bangs Allé) 180 måler
37
Dalgas Have, Lindevang St. (Bernhard Bangs Allé) 190 måler
37
C.F. Richs Vej (Bernhard Bangs Allé) 250 måler
37

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik