facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Malmparken Station

"I Ballerup kan du blandt andet stige på S-toget på Malmparken S-togsstation. Herfra går toget mod Frederikssund og København med S-togets linje C eller H."
Adresse: Malmparken 15 , 2750 Ballerup
By: Ballerup
Rute: Malmparken 15
Postnummer: 2750



relaterede søgninger: Rejseplanen, Toilet Valby Station, Vejle Station spor oversigt, DSB stationer, Roskilde Station sporplan, Nyborg Station bagageopbevaring, Bagageboks Aalborg Station, Haderslev Station
Anmeldelser
Vente rum ved elevator oppe på stationen er ikke pæne og rene
Kedelig togstation. To spor - et mod København og en der kører den anden vej. Der er læskure hvis det regner, og der går trapper op til de to perroner. Der er også elevatorer til rådighed meget gamle. Altid mange mennesker der står af om morgenen i myldretid. Ikke noget specielt ift. Denne station og ingen 7-Eleven, men McDonald's ligger kun cirka 200 meter væk.
Noget af en speciel station, der ville være fed, med en lille kiosk som Skovlunde st., men Lidl fjerner behovet for dette. Man kan også få en snack på Maccen, og som set med Uno X's kiosk, var der forretningen - ikke godt kørende.
Fin stille station med elevator
S-togs stationen Malmparken har god overgang til busstoppestederne i begge retninger, for bl. a. linje 350 s, der kører ca. med 15 minutters mellemrum.
Skulle derhen fordi jeg skulle til træning på et tidspunkt Det er en fin nok station
Okay tog station mellem Skovlunde og Ballerup
Tog station. Ikke meget overdækning i tilfælde af regn
Grim, men det er også en station
God legeplads for ungerne - kan varmt anbefales.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik