facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Malgodt.dk

Malgodt.dk
"Malgodt's butik på Ejby Industrivej 2 i Glostrup ligger tæt på motorvejen og dermed perfekt at komme til i bil. I butikken kan du afhente dine bestilte varer, købe på stedet, få professionel rådgivning og hvis ikke du kan have dine varer, så bringer vi også dine varer hjem til dig indenfor få timer i hele Storkøbenhavn.Her på adressen har vi også vores store højloftet lager hvor vi har mange varer på lager, klar til levering til vores kunder i København og resten af Danmark.Hvis du bestiller varer online på Malgodt og bor i Storkøbenhavn, så vil du få dine varer leveret fra butikken her Glostrup direkte med bil, så ofte vil du opleve at få varerne allerede samme dag som du bestiller - det er hurtigt, smart og ligetil.Vi ses ;-"
Adresse: Ejby Industrivej 2 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 42 61 86 18
By: Glostrup
Rute: Ejby Industrivej 2
Postnummer: 2600


Nærliggende lignende virksomheder
jem & fix jem & fix 405 måler Oversat af Google: Fantastisk shoppingoplevelse i Jem Boutique. Fantastiske tøjkollek...
Anmeldelser
Jeg kom for at kigge på farver med min kæreste. Stort og flot udvalg af både maling og overfladebehandlinger. Vi fik kyndig rådgivning. Glæder os til at anvende produkterne.
God service og med hurtig levering!
Super hurtig og hjælpsomt personale
Var meget imponeret over butikkens ekspedient. På trods af vild travlhed en lørdag formiddag, bevarende han roen og gav kyndig og effektiv rådgivning, afsluttede ekspeditionen og gik videre til næste kunde på samme måde. Et studie i god kundehåndtering!
Jeg var lidt i tvivl om farvevalg og fik yderst kompetent og venlig vejledning, så jeg kom hjem med det helt rigtige. En super flot butik og showroom, der giver god inspiration, samt gratis kaffe imens man venter på sin maling. Jeg vil anbefale det til alle.
Deres click and collect her under Corona virker godt når man skal male
Vanvittigt god hjemmeside, med gode priser, god autmatisk hjælp til supplerende indkøb, og super hurtig og pålidelig levering. Vi har bestilt fra dem nogle gange nu, og det er lykkedes dem at levere på bestillingsdagen i to tilfælde, og ellers senest næste dag.
Hurtig og punktlig levering, god kundeservice. Jeg fik ved en fejl leveret forkerte farver på min maling, men fik, kort tid efter fejlen blev opdaget, leveret de rigtige farver med ekspresslevering.
God service og hurtig prismatching da jeg fandt et produkt billigere på en anden side.
Hurtig og venlig service. Kan anbefale, man kan bestille på nettet og hente i butik
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik