facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Magnussen Optik

"Magnussen Optik er privat ejet og drives af Anette og Kenn Magnussen.Butikken har siden 2006 ligget i hjertet af Ishøj, syd for København, centralt på SydKystenVores formål er at levere briller og kontaktlinser professionelt og altid i høj kvalitet.Vores holdning er klar: Vi leverer kvalitets optik!Vi sikrer, at vores sortiment af stel, glas samt kontaktlinser, altid er tilpasset dit behov og vi gør altid vores yderste, for at du bliver tilfreds. Synsprøven og kontrol af dine øjne er grundig og omhyggelig.Magnussen Optik har valgt at have danske brillestel-designere i butikkens sortiment, som afspejler kvalitet samt det ypperste inden for design og nytækning.Følg os på Facebook og Instagram Velkommen i vores butik!"
Adresse: Ishøj Lille Torv 2 , 2635 Ishøj
Telefonnummer: 43 53 82 18
By: Ishøj
Rute: Ishøj Lille Torv 2
Postnummer: 2635


Nærliggende lignende virksomheder
Synoptik Synoptik 30 måler Meget dårlig service og meget ubehagelig kvinde der beskylder folk får at ødelægge he...
Anmeldelser
Må sige Magnus er rigtig omhyggelig bruger rigtig go tid og kyndige vejledning. Hans service er helt i top kan kun anbefale ham. Både ved øjen test som var meget grundig. Han får min bedst anbefaling
Hej! Fortæl mig, om din butik ligger i København?
I formiddag knækkede mine briller. Jeg kontaktede Magnus optik butikken, pr. Tlf. Havde en fin samtale med ekspedienten, som lovede mig at sætte gang i ny bestilling. Ikke længe efter blev jeg ringet op af Kenn Magnussen. Han ville lige selv høre hvad der var sket. Kenn har egentlig ferie, så sikke en flot service... Men det er ikke overraskende...for faglighed og service er i højsædet hver gang vi besøger hans butik.
Super service. Der er ingen tvivl om at de brænder for at levere optimal støtte til dine synsproblemer. Efter flere år i kæde-optik, føles det som en tur på 1. klasse. VIP behandling hele vejen. Selvfølgelig lidt dyrer end kæderne, men til gengæld endelig en ordentlig behandling hvor du bliver set og hørt.
Den bedste og dygtigste optikker der findes, især når man som jeg er ekstrem sensitiv over for de mindste ændringer. Magnussen har så meget erfaring og viden, som jeg aldrig har oplevet hos andre optikkere. Ingen andre end Magnussen får længere lov at servicere mine øjne.
Kunne ikke ønske mig en bedre optikker. Kæmpe stor faglighed. Altid er de med på den nyeste viden. Hvad angår selve brillen så er det dansk design, god holdbarhed og genbrug af gamle briller. Her går kunden forud for salget.
Service i særklasse og en knaldhamrende dygtig optiker. Har brugt skærmbriller i mange år, men efter at have købt nye briller hos Magnussen Optik er skærmbrillerne "skrottet". Det er skønt, at jeg ikke længere skal skifte briller jobbet .
Altid fantastisk og kærlig betjening. Anbefaler virkelig stedet.
Top professionel service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik