facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Maglehøj Fysioterapi

"Erfaren fysioterapeut med høj faglighed og grundighed. Fysioterapi behandling af kæbesmerter, nakkesmerter og hovedpine. Grundig undersøgelse og samtale. Holistisk tilgang. Rolige omgivelser. Der er god tid til behandlingen. Lægehenvisning er ikke nødvendig. Jeg arbejder uden for den offentlige sygesikring. Du kan få tilskud fra sygeforsikring danmark hvis du er medlem. Tilskud ved flere sundhedsforsikringer."
Adresse: Elsenbakken 11 , 3600 Frederikssund
Telefonnummer: 42 42 35 34
By: Frederikssund
Rute: Elsenbakken 11
Postnummer: 3600


Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Maglehøj Fysioterapi med offentlig transport


Elsenbakken (Byvej) 130 måler
325
Klinten (Byvej) 180 måler
325
Klinten (Byvej) 280 måler
325
Frederikssund Gymnasium (Frederiksværkvej) 350 måler
311
325
Lille Hofvej (Heimdalsvej) 380 måler
311

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Maglehøj Fysioterapi.

Frederi̇kssund fysi̇oterapi̇

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Elsenbakken 11 placering, hvordan kan jeg gå. Maglehøj Fysioterapi adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Maglehøj Fysioterapi. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Maglehøj Fysioterapi med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik