facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Møbelsnedkeri Gert Kjeldtoft

"Vi har 30 års erfaring med custommade møbler og inventar, og er et af Jyllands førende møbel- og inventar snedkerier med værksted og showroom i Aarhus. Vi samarbejder med dygtige arkitekter og designere, og vi kan lide at samarbejde med håndværkere, der kan deres kram. Sammen med arkitekter og designere har vi skabt nye klassikere, der kan holde i generationer.Alle møbler laves efter bestilling i forskellige mål og træsorter. Som snedkere tænker vi både med hoved og hænder. Vi kæler for detaljerne og byder ind med løsninger, så funktionalitet og design går op i en højere enhed. Vi gør møblerne smukke, fornuftige og rationelle – og så elsker vi udfordringer."
Adresse: Årslev Kirkevej 20 , 8220 Brabrand
Telefonnummer: 86 29 20 22
By: Brabrand
Rute: Årslev Kirkevej 20
Postnummer: 8220



relaterede søgninger: Møbelsnedker Aarhus uddannelse, Møbelsnedker uddannelse
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Massiv træ er bare en anderledes oplevelse end laminat. Vi ønskede os en ny seng, der i design og træsort matchede vores nye rum. Vi fik leveret og sat op - en seng i naturens bedste materiale massiv valnød i et håndværk og design vi glæder os over hver dag.
Spændende udviklings møde som endte op med langbord til kunde
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik