facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lyngbygaard Golf Center

Adresse: Lyngbygårdsvej 29, c/o Lyngbygaard Golf Center A/S , 8220 Brabrand
Telefonnummer: 87 44 10 70
By: Brabrand
Rute: Lyngbygårdsvej 29, c/o Lyngbygaard Golf Center A/S
Postnummer: 8220



relaterede søgninger: Ejer Lyngbygaard Golf, Lyngbygaard Golf bestyrelse, Aarhus Golf Club, Lyngbygård Gods, Mollerup Golf, Lyngbygaard Golf kontingent, Aarhus Aadal Golf Club, Skanderborg Golf
Nærliggende lignende virksomheder
Lyngbygaard Golf Center Lyngbygaard Golf Center 157 måler Absolut fremragende golfbane med et spændende og udfordrende layout. Roughen er svær,...
Anmeldelser
Absolut fremragende golfbane med et spændende og udfordrende layout. Roughen er svær, men der er masser af fairway at spille på. Kommer igen!
Virkelig flot bane. Greens er utroligt flotte, men man skal ramme det rigtige plateau, ellers kan det være en udfordring. Flor par 3 hul!
En flot restaurant har de her også udover den fine golfbane. Jeg havde hørt om stedet og blev bestemt positiv overrasket.
Virkelig flot bane med 27 huller i høj kvalitet. Restauranten serverer altid en god bid mad.
4,7/5 En fremragende bane med spændende udfordringer og hurtige greens. Alt er i tip-top stand. Det fåes ikke meget bedre.
Super lækker bane, med mange udfordringer, kuperet så pulsen kommer også lidt op indimellem. Skal helt sikkert spilles igen når jeg er på disse kanter.
Fantastisk flot golfbane Klubhus og alt bare perfekt
Dejlig sted at komme, dejligt sted at være. Lyngbygard golfklub er i besiddelse af gode faciliteter både i form af baner og bygningsmasse. Restauranten på stedet er leveringsdygtige i god mad, så vil du prøver kræfter med en ny klub eller blot prøve en anden bane, så kan Lyngbygard golfklub danne rammerne for en for en god dag.
Svær naturskøn bane med kuperede greens. Flot klubhus og dejlig restaurant
Fantastisk kaffe, lækker mad og smukke omgivelser
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik