facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lyngaard

Lyngaard
"Lynggaard Guld Sølv Ure blev grundlagt i 1957, og butikkerne har gennem flere generationer vejledt og opfyldt kundernes ønsker med kompetent og erfarent personale. Dette gælder også reparationer eller specielle bestillinger af smykker såvel som korpus."
Adresse: Ordrupvej 56 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 39 63 68 61
By: Charlottenlund
Rute: Ordrupvej 56
Postnummer: 2920



relaterede søgninger: Lynggaard udsalg, Dulong sale, Dulong Kharisma tilbud, Alexander Copenhagen
Nærliggende lignende virksomheder
Circo Della Moda Circo Della Moda 51 måler Skønne, franske mærker
Magnus Enna 1894 Magnus Enna 1894 1 km Fantastisk oplevelse med Birgitte og Michael - professionelle samt dygtige til at hjæ...
Anmeldelser
Jeg har købt flere smykker i Lynggaard shop, fået lavet flere huller i ørene og er særdeles glad for mine to seneste køb fra Alexander Lynggaard, hvor jeg har fået personaliseret et armbånd af eget ønske. Jeg har altid fået den bedste service i butikken og fået gode råd til personlige gaver. Derfor den varmeste anbefaling herfra.
Købte en Ole Lynggaard ring i ordrup - gave til min datter. Hun har brugt ringen ved særlige lejligheder - den er så blevet "skæv" og vi henvender os med en reklamation nogle mdr efter købet. Her får vi at vide at det er "forventligt", da sølv er et blødt materiale. Ringen sendes til genopretning og vi har nu fået den retur efter 3 mdr. Dertil skal vi betale 650kr for "reparationen". Vi ønskede at tale med Pernille Lynggaard, som lovede at ringe - hvilket hun ikke har gjort! Alt i alt: En dårlig oplevelse med ringe service og - urimelig regning på reparationsarbejde.
Købte et par Georg Jensen øreringe med 50% rabat. Deres førpris var 7.500,- så jeg syntes, jeg gjorde et godt køb. Men senere jeg finder ud af, at den rigtige førpris er 4.975,-, da Georg Jensen har faste priser på deres varer. Det er ikke i orden, jeg føler mig snydt af forretningen.
Rigtig fine ting og en glimrende service.
Super service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik