facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lundberg Inc

Lundberg Inc
"Fotograf og journalist Lasse Lundberg Andreasen er indehaver af virksomheden Lundberg Inc. Han fotograferer for virksomheder, brudepar, dagblade og mange andre. Desuden arbejder Lundberg Inc med video og skriver tekster, advertorials og laver fotoreportager fra ind- og udland."
Adresse: , 1765 København
Telefonnummer: 61 30 07 14
By: København
Postnummer: 1765


Nærliggende lignende virksomheder
Natalia Cury Photography Natalia Cury Photography 1 km We found Natalia’s portfolio in google. We were actually searching for a wedding phot...
Andreas Raun Photography Andreas Raun Photography 2 km "Andreas is a highly acclaimed architectural photographer with a passion for cap...
Poze.dk Poze.dk 4 km Vi har netop afhentet vores billeder. 300kr stykket. Billederne er helt utrolig sløre...
Fotograf Henriette Kyed Fotograf Henriette Kyed 5 km Aldrig har jeg følt mig så godt tilpas foran kameraet, som når Henriette tager billed...
Anmeldelser
Lasse Lundberg tog billeder af mig til professionelt og privat brug. Jeg synes, at han lykkedes godt med at fange både de seriøse og afslappede udtryk i mine forskellige billeder. Derudover var det et vældigt behageligt photoshoot, som han arrangerede.
Vi i Rub & Stub har brugt Lasse som fotograf til at dække Food Tours på Roskilde Festival 2019. Vi er utrolig glade for billederne. De afspejler stemningen samtidig med de er æstetisk smukke. Billederne blev leveret før deadline. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Lasse og vi vil til enhver tid anbefale ham.
Jeg har anvendt Lasse som portrætfotograf i både private og erhvervsmæssige sammenhænge. Lasse er altid meget fleksibel og effektiv, ligesom han holder de aftaler man indgår til punkt og prikke. Derudover har Lasse en sjældent set evne til at fange stærke nye udtryk og situationer, hvilket må tilskrives hans evne til at få folk til at slappe af i sit nærvær sammenholdt med et godt blik for det ekstraordinære billede. Lasses billeder taler tit for sig selv! Derudover er Lasse prismæssigt meget konkurrencedygtig, så alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til at hyre Lasse, hvis du står og skal have taget nogle vigtige fotos i den ene eller anden sammenhæng.
Lasse tog vores bryllupsbilleder. Han havde nogle sjove og lidt utraditionelle ideer, så billederne fik vores eget personlige præg - ikke de lidt kedelige almindelige brullypsbilleder. Vi er enormt glade, så kæmpe anbefaling herfra!!
Lasse Lundberg har efterhånden hjulpet mig en del gange med foto- og videoopgaver. Både i arbejdsmæssigt regi og privat. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Lasse. Både som person og professional. Lasse er især dygtigt til at fange de øjeblikke, der skaber helt specielle øjeblikke og stemninger, og han er god til at skabe en rar og uformel stemning.
Lasse tager nogle helt fantastiske billeder, der er i total overensstemmelse med mine forventninger. Jeg kan godt lide naturlige billeder, der virker uopstillede og det er Lasse sindssygt dygtigt til. Jeg kan på det varmeste anbefale ham.
Har brugt Lasse Lundberg til portætfotos. Han er meget professionel og behagelig, hvilket gør det let at slappe af undervejs. Kan varmt anbefales.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik