facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lucky Sushi

Lucky Sushi
"sushi Køge, all you can eat"
Adresse: Carlsensvej 8 , 4600 Køge
Telefonnummer: 56 63 58 58
By: Køge
Rute: Carlsensvej 8
Postnummer: 4600



relaterede søgninger: Lucky Sushi Greve, Sushi Slagelse, Running sushi Køge, Alt In Sushi, Bedste sushi i Køge, Lucky Sushi Køge lukket, Sushi Køge ad libitum, Sushi Solrød
Nærliggende lignende virksomheder
Azuma Azuma 833 måler Vi blev impulsive og havde lyst til sushi. Stort sted med plads til mange, dog var vi...
King's Buffet King's Buffet 6 km Hvis man bare ønsker sig at spise sig mæt i kinesisk mad fra en buffet, så er det et ...
Anmeldelser
Simpelthen et frygteligt sted. For det første var sushien dårlig, kvalmende og smagte af gammel fisk - og sojaen smagte underligt. Dernæst var det tydeligt at mærke, hvordan tjenerne var under hårdt pres og lider under et dårligt arbejdsmiljø. Der blev råbt adskillige gange af dem samt talt grimt til. Det er desuden alment kendt i Køge, at drikkepengene alligevel ikke går til tjenerne, selvom de bliver lovet det og har ret til det. Hold jer væk fra dette sted. Kan ikke forstå de folk, der endnu vælger at støtte op om tjenernes elendige arbejdsforhold.
Deres sushi er helt ok, men ventetiden er fuldstændig horribel. All you can eat konceptet fungerer ikke rigtig når man kun når at bestille én gang. Har været her to gange, begge måtte jeg vente en time på en servering - det er for meget.
Rigtig lækker sushi, samt højt serviceniveau fra personalet.Mad: 5/5
Det er virkelig ikke lækkert. Komponenterne er så dårligt sammensat at sushien bliver vammel. Der er ingen sprøde elementer som fx agurk så det hele bliver en stor klistermasse. Og så er det hele meget brunt og beige. Slet ikke som deres billeder viser med flotte friske stykker. Nå ja, også er det dyrt ift andre steder og kvalitet. Det er utroligt skuffende.
Kolde kammuslinger er ikke sagen. Ventede meget længe på at få nogle nye. Tæt på 40 min fra de kolde til der kom varme.Mad: 1/5
Meget dårligt service og meget lange tid vente på mad ‍
Værste oplevelse nogensinde. Og så endda fødselsdagsarrangement. Efter 60 minutter havde halvdelen af selskabet intet modtaget efter utal af henvendelser - end ikke de simple forretter. Resten havde fået det meste af deres. Vi var de eneste i butikken og alligevel var servicen håbløs med undtagelse af en ansat som kun havde sin 2. dag, og som forsøgte efter bedste evne og var det eneste der virkede nogenlunde. Da nok blev nok så forventede de betaling fra alle - uagtet de ikke havde modtaget mad. Først da politiet blev tilkaldt efter yderligere 60 minutter blev tingene løst - surrealistisk oplevelse og en ødelagt aften.
SÅ ringe service! Kunne skrive en roman. Men virkelig uprofessionel og dårlig kundeservice. Og mega akavet og uprofessionelt at personalet stod og skændtes med hinanden, fordi min ordre ikke var lavet eller registreret da jeg kom for at afhente. Og maden var ikke engang særligt god. Jeg sætter aldrig mine ben der igen.
Min oplevelse på Nicky Sushi er altid god. Jeg kommer her pga. Kvaliteten af sushien, ikke på grund af service. Medarbejderne er altid meget søde, men også lidt langsomme. Dog bliver jeg ved med at komme, fordi deres sushi er god, til en god pris. I hvert fald hvis du tager all you can eat.
Er kommet her i mange år og har altid været mrget tilfreds. MEN nu gider jeg bare ikke mere; når man kommer som restaurantgæst, venter man virkelig lang tid i går 1 time, på 1. ordre på maden! Det virker som om at de tager i mod alt for mange take away ordrer, som forøvrigt også venter urimelig lang tid, at få udleveret. Der er ikke styr på det. Vi fik ikke alt det vi havde bestilt og gik efter 3 timer, ikke helt mætte, men gad bare ikke vente mere på mad. Virkelig en skam, for deres sushi er lækker. Men nu vil jeg prøve at finde en anden sushi restaurant..
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Lucky Sushi med offentlig transport


Carlsensvej (Toldbodvej) 170 måler
108
109
251
254
99N
Carlsensvej (Toldbodvej) 200 måler
108
109
251
254
99N
Fændediget (Bag Haverne) 290 måler
102A
Fændediget (Bag Haverne) 330 måler
102A
241
Køge St., Østre Banevej (Østre Banevej) 400 måler
108
109
254
99N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik