facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for LoppeLounge

"Året rundt kan du leje en stand på vores indendørs loppemarked til brugte varer, og på den måde tjene lidt ekstra penge. På vores indendørs loppemarked købes og sælges alt mellem himmel og jord. Når du har en stand på vores indendørs loppemarked kommer der besøgende fra Glostrup, Roskilde, København og resten af Sjælland, der bare venter på at få en god handel.Vi tilbyder altid god service og disse fordele:- Nye brugte varer hver dag - hele året rundt- Gratis parkeringspladser lige i nærheden- Vi holder til lige ved Glostrup Shoppingcenter- Prøverum med spejle- Betal med blandt andet Dankort, MobilePay eller kontant​"
Adresse: Solvej 1 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 36 16 26 00
By: Glostrup
Rute: Solvej 1
Postnummer: 2600



relaterede søgninger: Glostrup Genbrugsstation åbningstid, Loppemarked i weekenden, Kirppu Glostrup, Kirppu Glostrup åbningstider, Indendørs loppemarked København, Indendørs loppemarked 2023, Indendørs loppemarked stand, Indendørs loppemarked Sjælland
Anmeldelser
Lidt rodet marked. Flere stande bliver for uoverskuelige til at jeg ville virke interesseret, så mange af standende skimmede jeg bare. En del faste stande med ret dyre priser. Okay p-forhold.
Virker som om det kun er stamkunderne der er velkommen og rodet butik og betjening kunne godt være mere smilende
Her kan du altid finde et eller andet godt og gøre et røverkøb Super sødt og utroligt hjælpsomt personale
Herligt sted, med ting og sager, venlig betjening, og ikke mindst meget rimelige priser.
Gå på opdagelse i loppeluonge Glostrup. Den er hyggelig og rummelig med venligt personale.
Stort sted med mange gode ting nye og brugte, 2 min gang fra Glostrup centeret. Dette er et sted hvorpå folk har en bod, så prisen er ikke til forhandling. Savner lidt de dage hvor man kunne prutte om priserne.
LoppeLounge er ikke handicap venlig det er svært og få handicap scooter ind i butikken
Altid spændende varer, meget samme koncept som kirrpu.
I skal være opmærksom på at loppe lounge i Glostrup ikke tolerere folk der er fritaget for brug af mundbind. De fortæller dig det når du har betalt dine varer og det er mig bekendt ejeren selv som kommenterer det. De henviser til at de har fuld lov til at smide dig ud af butikken, da det er privat område. De kender ikke lovgivningen men er selv udøvende og dømmende magt. De bliver anmeldt. Deres personale må gerne være fritaget men ikke deres kunder.
Ren butik og flinkt personale. Personer kan leje en reol og sælge deres ikke længere brugbare genstande, fint princip og man kan være heldig at gøre et fund.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik